Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ostromol egy fiatal srác, szerintetek engedjek neki?
Figyelt kérdés
A munkahelyemre jött egy fiatal biztonságiőr srác. Egy-két hét után egyre inkább kereste a társaságom, ajándekot hozott, kávézni hivott, és nemrég előjött azzal, hogy nagyon kíván. 22 éves, én meg 36 vagyok, jelenleg nincs senkim, szerintetek érdemes lenne belemenni?
36/N
2021. márc. 29. 07:29
11/32 anonim válasza:
Akkor hajrá, mindent bele ha megvan a kémia 😃
Jó szórakozást!
12/32 anonim válasza:
"Nem egy területen dolgozunk"
Ohh igen, így már nyugodtan tedd szét a lábad hisz úgysem fogtok heti ötször találkozni...
Neked tényleg ennyi eszed van 36 éves létedre?
15/32 anonim válasza:
"10/14 A kérdező kommentje: Nem egy területen dolgozunk, ő csak biztonsági őr a telepen. Én irodavezető vagyok." Akkor semmi gond. Két nap mulva mindenki fogja tudni nálatok, hogy hány cm-re lognak ki a kisajkaid, milyen szaga van a p..dnak, meg mit szoktál szövegelni dugás közben?
17/32 anonim válasza:
Ha egyedül vagy, tetszik a srác, van szex étvágyad akkor igen, engedj az ostromnak...
18/32 anonim válasza:
Nem minden 20 évesnek van 0 EQja...
Ezt lehet érezni! Ha a kérdező nem biztos benne, hogy elég érett a pasi, akkor nem muszáj bele mennie ...
19/32 A kérdező kommentje:
Hetek óta beszélgetünk. Nem egy éretlen kamasz...
2021. márc. 29. 10:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!