Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ostromol egy fiatal srác,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ostromol egy fiatal srác, szerintetek engedjek neki?

Figyelt kérdés

A munkahelyemre jött egy fiatal biztonságiőr srác. Egy-két hét után egyre inkább kereste a társaságom, ajándekot hozott, kávézni hivott, és nemrég előjött azzal, hogy nagyon kíván. 22 éves, én meg 36 vagyok, jelenleg nincs senkim, szerintetek érdemes lenne belemenni?

36/N

2021. márc. 29. 07:29
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Mert? Mert 36 évesen nem egy besavanyodott nő vagyok, aki otthon terelgeti a rendetlen kölkeit, és heti egyszer szexel a sörhasú apucival...???
2021. márc. 29. 10:55
 22/32 anonim ***** válasza:
24%

Nem, hanem azért mert egy anonim fórumon vársz visszaigazolást és amikor neked nem tetsző választ kapsz egyből elkezdesz magyarázkodni. Meg lett indokolva, hogy miért nem jó munkahelyen kapcsolatot kialakítani.

Tedd szét neki a lábad! (Úgyis ezt akarod hallani, ezért írtad ki a kérdést)

2021. márc. 29. 11:01
 23/32 anonim ***** válasza:
18%

Engedj az ostromnak, amiket írtál abból egyértelmű, próbáld ki.

Az más kérdés, hogy 36 évesen kölköket terelgetni nem besavanyodás, hanem a legtöbb nőnek a legnagyobb boldogság, és lehet a sörhasú apuci naponta megdug úgy, hogy hatalmas orgazmusod lesz, lehet egy 22 éves sose tud így megdugni.

2021. márc. 29. 11:03
 24/32 anonim ***** válasza:
70%

22:

"Neked tényleg ennyi eszed van 36 éves létedre?"

"Ja, elég ostoba 36 évesen."

"Áhh, hagyjad úgysem érti..."

Már megbocsáss, de ezeket a válaszokat nem tekintem indoklásnak. Ilyen hangvételű válaszra nyugodtan ki lehet fakadni (a kérdező meg is tette)!

KÉRDEZŐ: A lényeg: ha vége lesz a kapcsolatnak, a szemébe fogsz tudni nézni? Van annyi tartás a srácban, hogy nem beszél téged ki?

2021. márc. 29. 11:09
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Olvasd el az összes választ, volt ott indoklást de úgy tűnik te sem értetted meg.
2021. márc. 29. 11:12
 26/32 A kérdező kommentje:
Nem attól félek, hogy kibeszélne, hanem attól hogy belémhabarodik és jön hogy legyek a felesége, és gyerekeket szeretne, miegymás...
2021. márc. 29. 11:13
 27/32 anonim ***** válasza:
76%

Ha ezt nem akarod, akkor időben le kell lépni, észre kell venned mikor kell lépned.

DE, ha már most ilyet érzel és ettől félsz, akkor viszont lehet tényleg nem kell elkezdened (eddig én is azt írtam, hogy csináld, próbáld ki e srácot).

2021. márc. 29. 11:18
 28/32 anonim ***** válasza:
75%

Tisztázni kell az előre a kapcsolat szabályait.

Utálom azt, amikor szex után kell eldönteni, hogy akkor az egy egyszeri alkalom volt, rendszeres lesz stb...

2021. márc. 29. 11:52
 29/32 anonim ***** válasza:
23%
ne mert keményen átvilágít a csipogojával
2021. márc. 29. 12:22
 30/32 anonim ***** válasza:
75%

Én nem látok benne semmi kivetni valót. Mindketten függetlenek vagytok. Jólérzitek magatokat egymás társaságában. Szerintem merj belevágni.

Ha nem jön össze, azért arra figyeljetek, hogy a munkahelyi kapcsolatotok ne sérüljön.

42F

2021. márc. 29. 15:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!