Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 40 körüli aputestű pasi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40 körüli aputestű pasi, ha lefekszik egy jó alakú 19-20 évessel, akkor nincs kisebbségi komplexusa?

Figyelt kérdés
NEM a pénze miatt fekszik le vele, tegyük fel.
2021. márc. 29. 01:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy van, de attól még szerintem bárki megdugna egy jó alakú 19-20 évest akinek feláll. Úgyhogy ez kb. semmire sem utal, csak hogy még működik neki a cerka.
2021. márc. 29. 01:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva, szerintem ha egy aputestű 40 körüli arc ágyba tud vinni egy jótestű 20 évest, akkor ott olyan magabiztosság meg karizma munkál, hogy eszébe se jut kisebbségi komplexuskodni. :D
2021. márc. 29. 01:13
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Kisebbségi komplexusa?

Mielőtt királynak érzi magát, vagy aztán?

Nincs!

2021. márc. 29. 01:14
 4/8 A kérdező kommentje:
2 Igaz😅
2021. márc. 29. 01:18
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Ha egy 19-20 éves szóba áll vele és szexig jut a dolog akkor mindent fog érezni csak nem kisebbségi komplexust...

Én ez vagyok , mármint 40-es apu testű ( magyarán dagadt ) kisebbségi komplexusos a kis farkam miatt de ha egy 20 éves csak vetkőzne előttem es nem pénzért inkább sirnék örömömben minthogy bármin is agyaljak és addig csinálnám amíg birom

2021. márc. 29. 03:37
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Mindenképpen van mentális problémája annak a 40 éves "férfinak" ha nem tud a korosztályánál érvényesülni és kihasználja a feleannyi idős lányok apakomplexusát.
2021. márc. 29. 07:57
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Hatos, hát jót nevettem rajtad!! Miért feltétlen mentális problémára utal ez? Savanyú gyerekeim a szőlő? Hogy van az, hogy az sikk, meg megacool ha a fiatal pasik egy negyvenes nővel összejönnek...? Ők nem érzik úgy hogy leadtak az elvárásaikból? Jah, mindegy csak lik legyen? Am miért lenne kisebbségi érzése az embernek? Az lehet egy velem egykorú nővel is ha én magammal nem vagyok jól.. Ha tudom hogy mit akarok akkor nem a kor fogja ezt meghatározni.
2021. márc. 29. 09:16
 8/8 anonim ***** válasza:
40%
Látom nem is értetted amit írtam, olvasd el újra mielőtt mentegetőzni kezdesz :D :D
2021. márc. 29. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!