Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja, hogy egyre jobb pasi vagyok? Frusztrált? Kisebbségi komplexusos?
Mindig vékony voltam, de most elkezdtem edzeni, 5 éve amikor összejöttünk teljesen más egzisztenciám volt, most látszik az öltözködésemen, hajamon, bőrömön, hogy egy igényes, tehetős pasi vagyok. Az utcán megnéznek a nők. Barátnőm állandóan hisztit csap, amikor elmegyek edzeni, mindig akkor talál ki valamit, hogy csinálni kéne, metroszexuálisnak hív, amikor veszek magamnak valamit. Féltékenykedik, pedig hűséges típus vagyok.
Én vagyok az első hosszabb párkapcsolata, mindig mondta, hogy mennyire nincs megelégedve magával, hiába nyugtatgattam, hogy szerintem szép.
Mindig beszólogat, hogy biztos csorgatom a feszes testű, 23 éves egyetemista lányokra a nyálam, mert neki csak egy érettségije van, és biztos ezért is lenézem. Napi fél órát nézi a striákat a fenekén a tükörbe. Mit lehet tenni? Csak a szakítás?
Nem unod még a h*lye kérdéseidet? Hol nő vagy, akire a pasija féltékeny, hol pasi akire meg a nője...
Atom sötét ember vagy!
Ennyi erővel írj regényeket, hátha találsz hozzájuk egy kiadót.
# 1
A hasonló kérdés, ahol a nemek pont fordítva vannak, az enyém, nem a kérdezőé. Sajnos nagyon is valós helyzetek ezek, sok a féltékeny és frusztrált ember.
"Sajnos a barátodnőd súlyos önbizalomhiánnyal küzd és ezt egyrészt rajtad vezeti le, másrészt a te önbizalmadat igyekszik rombolni a beszólásaival. Én szembesíteném ezzel így. Hogy tudom, hogy miket gondol, és sajnálom, hogy neki rossz volt, de az nem szeretet, hogy visszahúzni próbál.
Igazából nem tudom, én nem tudnék vele maradni egy ilyen után. Nekem annyira nem a szeretet és szerelem jön le ebből, hanem valami torz személyiség egyenes BÁNTANI AKARÁSA, hogy teljesen kiábrándulnék. De ha te nem adtad fel, szembesítsd, és mondd, hogy a következő ilyennél repülni fog.
Legalábbis én ezt tenném, ha őrülten szerelmes lennék. Egyéb esetben kuka."
Nagyon menő vagy
Egy igazi fookin legend. Hozzád a Dzsonibravó is csak cipőtpucolni járhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!