Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, ha hamar elélvezek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ha hamar elélvezek, pár perc alatt, de legalább azonnal tudom folytatni, akkor az kárpótolja, vagy ez akkor is teljesen kínos?

Figyelt kérdés
24 vagyok, és pár perc alatt elélvezek, 2 kb.
2021. márc. 28. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem kínos, de mire ez kiderülne addigra már fogsz tetszeni annyira egy csajnak, hogy nem kell ezt előtte megkérdezned.
2021. márc. 28. 22:57
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Tanulj meg jôl nyalni a szünetek kôzt..
2021. márc. 28. 22:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Nyalással nincs bajom, se a többivel, egyedül a szex aminél hamar elélvezek. És mivel szeretek nyalni ezért szívesen csinálom. A kérdés teljesen más volt.
2021. márc. 28. 23:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz de ha akarid fokozatosan tudod befolyásolni ezt azvidőt egy kis befektetett energával (ha akarsz irj és irok pár jo tanácsot)
2021. márc. 28. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Engem zavarna
2021. márc. 28. 23:23
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Engem is zavarna. Azért ciki ha egy pasi sok idő elteltével se tudja kontrollálni az orgazmusát. Tulajdonképpen így esély sincs arra h a farkadtól élvezzen el egy csaj
2021. márc. 28. 23:40
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Engemnem hiszem hogy zavarna, viszont akkor már az első élvezést inkább orállal csinálnám. Nem biztos hogy örülnék hamár bennem vagy 2p után vége és ki kell vedd egy kicsit. Vagy nem tudom mennyi időre van szükséged:) orál után kicsit foglalkoznál velem aztán utána mehetne a szex. Szerintem ezzel nincs gond ha utána tudod folytatni:) ne feszülj ezen
2021. márc. 29. 00:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a második menet is csak pár perces, akkor zavarna. Ha viszont egyszer elelvezel hamar, utána pedig bírod sokáig akkor jó.
2021. márc. 29. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!