Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok tíz perc a nő első orgazmu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok tíz perc a nő első orgazmusára?

Figyelt kérdés
Másfél év után újra van kialakulóban lévő párkapcsolatom. Tegnap először került sor szexre, de öt perc orális kényeztetés után feladta, majd megkérdezte, hogy miért nem élvezek el. Mondtam, hogy nekem átlagosan 10 perc kell az elsőhöz, a többi utána hamarabb jön. Eddig egyik partnerem sem csinált ebből gondot. Szerintetek?
2021. márc. 28. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem sok
2021. márc. 28. 17:01
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szerintem szólj neki, h még nincs kész a "munka" 😂

Volt olyan nőm, akivel 3perc, meg olyan is,akivel 20. Alkalmazkodni kell egymàshoz, ennyi az egész. Ehhez kommunikàció, meg szexuàlis kultúra kell.

2021. márc. 28. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Ha most, az elején 5 percet kapsz, szerinted mi lesz néhány év múlva?!

Igen, jól gondolod: havonta 1x majd kézzel kiveri.

2021. márc. 28. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem sok, és az a tapasztalatom, ez még rövidebb lehet, amikor már összeszokott páros lesztek :)

Az is számít majd mennyire leszel kiéhezve például. Na meg hogy hogyan csinálja a csődöröd ! ;)

F

2021. márc. 28. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Milyen igénytelennek kell lenni ahhoz, hogy valaki ebben a világban el tudjon képzelni párkapcsolatot? Én nem szexre, de kapcsolatra se tudok gondolni még vagy pár évig, vagy talán örökre, amíg rohad minden a világban.
2021. márc. 28. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz a 10 perc. De mindenki mas. Van akinel jobban meg kell dolgozni. Szerintem dolgozzon csak meg a párod az élvezetedért. Akkor biztos te is kezes bárány leszel. De a kulcs ott van, hogy az elso tart 10 percig, a tobbi konnyebben jon... na ez az izgi resz, ilyenért megéri a 10 perc 'munka'. Persze van akinek ez pasikent is elvezetes. 🙂
2021. márc. 28. 18:10
 7/7 Szössz*.* ***** válasza:
52%
Az utolsó "csávó" kb 5 perc után odadobta hogy nem akarom magamnak befejezni? :DDDDDDDDDD az ilyeneket el kell takarítani messzire :D
2021. ápr. 7. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!