Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok első szopáshoz? Fiúk, nektek mi a legjobb?
Figyelt kérdés
Privit nem kérek
A barátommal lassan fél éve vagyunk együtt, és le szeretnék vele feküdni (már nem vagyok szűz, viszont még sosem szoptam, mert az előző barátom nem vágyott rá, hogy leszopjam)
Esetleg min gyakorolhatnék?:D attól félek, hogy nem fog bele férni a számba:(
2021. márc. 27. 16:45
1/13 anonim válasza:
Ne izgulj miatta, csak élvezd.
Ne agyalj, ne görcsölj, ahogy neked jó
2/13 anonim válasza:
Na parázz semmin, csak csináld ahogy jólesik. A lényeg hogy legyen változatos, ne csináld ugyan azt percekig.
3/13 anonim válasza:
Próbáld meg tövig ráhúzni a fejed. Ha nem megy.. kérd meg hogy ő nyomja rá. A többi maszatolás nem ér semmit.
4/13 anonim válasza:
1) Figyelj maximálisan a partneredre, tempó, ütem, erősség.
2) Kéz és szájmunka szinkronja, ütemezése.
3) Ne fogazz.
Nagyjából ennyi és ne lepődj meg amikor a végén jön a "cuccos". Egy nagy nyelés és el van intézve, egyszerűbb lesz mint köpködni.
5/13 A kérdező kommentje:
#4 Mennyire lesz sok és sűrű a spermát lenyelni?:D
Nem fogom félre nyelni?:D
2021. márc. 27. 17:21
6/13 anonim válasza:
Elég változó a mennyiség és állag. De ezt tudhatnád, ha már nem vagy szűz.
7/13 A kérdező kommentje:
#6 számban még nem volt sperma🤷♀️
2021. márc. 27. 17:27
8/13 anonim válasza:
Elég undorító az íze ha nem él nagyon egészségesen a párod. Imádni fogod.
9/13 A kérdező kommentje:
#8 Szerencsére elég egészségesen él
2021. márc. 27. 17:43
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!