Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki nem szégyelli dugás közben a csiklóját simogatni?
Sok lány mondja, hogy így könnyebben el tud élvezni, de még sem csinálják maguknak, pedig nagyon izgató látvány.
Volt pár ilyen élményem, de nem sok.
És nyilván a lány érzi a legjobban, hogy milyen ütemben a legjobb simogatni a csiklóját dugás közben.
Kort is írjatok létszíves!
#20 ezzel befejeztem, akármit is mondasz utána. nem kell bevennem semmit. Nálad már nem vagyok benne biztos.
"Amúgy abban a pillanatban szállnék ki a csajból az tuti! Nagy blamázs lenne."
Mindent elmond...!
Üdv.
"Amúgy abban a pillanatban szállnék ki a csajból az tuti!"
Aki ilyet ír az szűz vagy még nem dugott úgy, hogy a csaj is élvezte.
#21 vagyok. Még sem fejeztem be...
58 éves vagyok. Nem szűz. Van gyermekem. Répa mérettől függetlenül.
Volt olyan barátnőm(felhívom a figyelmet a "barátnőm" kifejezésre, ha valakinek gondot okz akkor javaslom a Révai lexikont!; Ja hogy már az sincs meg??? Na mindegy a Google a barátod...)
aki odanyúlt, és volt aki nem.
Tudod, kinek a pap, kinek a papné!
Jöhet a tatázás....
talán nem a Révaiból kéne ellesni a nemi érintkezés csínját-bínját. :D
komolyan szakadok! :'D
hát igen, ha répamérettől függne a megtermékenyítés, te kihullanál az evolúciós futamból. azt hittem eddig a hölgyek élvezetéért kardoskodsz ennyire lovagiasan, de kiderül, hogy csak be akarod juttatni a szlottyot oszt jónapot!
szegény gyereked remélem nem tudja meg soha, milyen bénázás-sorozat nyomán fogantatott.
mi a fene? már papokkal is csinálod? szégyentelen! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!