Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány aki nem szégyel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki nem szégyellős az apja vagy fiútesója előtt?

Figyelt kérdés
Pl. nyáron meleg lakásban vagy zuhanyzás után

2017. júl. 9. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Én nem vagyok
2017. júl. 9. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Az en ket hugom sem. Lattuk mar egymast meztelenul, persze nem szandekosan. Egy normalis, nem prud csaladban ennek nem tulajdonitanak jelentoseget. A meztelenseg a vilag legtermeszetesebb dolga. 24/F
2017. júl. 9. 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szégyenlős típus.
2017. júl. 9. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam előttük meztelen mutatkozni.
2017. júl. 9. 13:08
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

Első exem nem volt az apja előtt, bátyja előtt igen.

Sokan vannak. Én családomban sem lesz szégyenlősség.

2017. júl. 9. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen
2018. aug. 15. 11:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem vagyok, és ők sem.
2018. aug. 15. 13:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálam 4 lány van 2 saját 2 az asszony hozott aztán ugy alakult hogy a két nagy/23,19/ ugyanugy jön megy meztelenul elöttem mint asszony vagy a 2 kicsi. Ök is láttak nem egyszer engem meztelenul is volt hogy állo faccal ahogy ébredtem de olyannyira természetes nekik mint az hogy esznek isznak....
2022. aug. 31. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!