Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan lány aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány aki nem szégyelli dugás közben a csiklóját simogatni?

Figyelt kérdés

Sok lány mondja, hogy így könnyebben el tud élvezni, de még sem csinálják maguknak, pedig nagyon izgató látvány.

Volt pár ilyen élményem, de nem sok.

És nyilván a lány érzi a legjobban, hogy milyen ütemben a legjobb simogatni a csiklóját dugás közben.

Kort is írjatok létszíves!

2021. márc. 28. 11:44
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%
Biztos hogy sokan nem merik vagy szégyenlik, pedig iszonyatosan be tud indítani. F
2021. márc. 29. 14:58
 12/35 anonim ***** válasza:
84%
Inkább izgató, mint titkolni való! 50/F
2021. márc. 29. 16:25
 13/35 anonim ***** válasza:
85%
Eszembe se jutott, hogy ez szégyelnivaló lenne. Előfordult már, hogy csináltam szex közben.
2021. márc. 29. 20:46
 14/35 anonim ***** válasza:
85%
Van aki szégyelli, van aki nem is kívánja. De volt sok csajom, aki simán csinálta magának.
2021. márc. 31. 17:24
 15/35 anonim ***** válasza:
84%
Nekem férfiként nagyon izgató, a mostani csajaimmal szoktam, hogy fogom és oda rakom a kezüket, hogy csinálják maguknak (olyannal még nem találkoztam aki magától csinálja)így csinálják gond nélkül, de nem mind élvezett el magától, azt én élveztettem el.
2021. ápr. 1. 14:41
 16/35 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem, a válaszok elolvasása nélkül, tapasztalat alapján az esetek nagy többségében "alaklmazzák", mert "muszáj"....
2021. ápr. 1. 16:11
 17/35 anonim ***** válasza:
82%

Kicsit fura számomra első alkalmakkor

De ha úgy érzem hogy máshogy nem tudok elmenni vagy csak nagyon hozzá akarok érni akkor hozzá fogok

2021. ápr. 1. 20:25
 18/35 anonim ***** válasza:
6%
nagyon gázak vagytok pasikák! rendesen meg sem tudjátok csinálni a nőt, mert impotensek vagytok, és azzal akartok kibújni a felelősség alól, hogy jujj, de izgató. szánalmas menekülés, mert fabatkát sem ér a kis kukitok, amit nem tudtok használni. Megalázó azokra nézve, akik alatt magához nyúl egy nő, tiszta szégyen!
2021. ápr. 8. 15:56
 19/35 anonim ***** válasza:
78%

#18 Mondja ezt egy "nagyfarkú" akinek már volt NŐ az életében. ha olyan nagy bikának tartod magad és már szokszor bizonygatod hímnesűséged "nagyságát"...

Szembe fog jönni veled...aki odanyúl...

2021. ápr. 8. 16:10
 20/35 anonim ***** válasza:
5%

19-es vedd be a gyógyszered, nehogy agyvérzést kapj itt! :D

Tényleg van alattam méret rendesen, bár ezzel nem kérkedtem, mégis jól tippeltél. :)

Miből gondolod, hogy szembejönne, ha eddig nem volt ilyen?? Amúgy abban a pillanatban szállnék ki a csajból az tuti! Nagy blamázs lenne. Hálistennek erről eddig szó sem volt, és nyugi, így is marad. Kicsit oda kéne figyelni mit csinálsz nem csak ki-be húzogatni a répát nyulam-bulam! :D

2021. ápr. 8. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!