Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki nem szégyelli dugás közben a csiklóját simogatni?
Figyelt kérdés
Sok lány mondja, hogy így könnyebben el tud élvezni, de még sem csinálják maguknak, pedig nagyon izgató látvány.
Volt pár ilyen élményem, de nem sok.
És nyilván a lány érzi a legjobban, hogy milyen ütemben a legjobb simogatni a csiklóját dugás közben.
Kort is írjatok létszíves!
2021. márc. 28. 11:44
1/35 anonim válasza:
Én is csak ugy tudok elélvezni. De szex közben szégyellem így még nem volt orgazmusom pasival soha. Pedig nagyon szeretem a szexet és volt jó néhány partnerem is. 30+
2/35 anonim válasza:
En nem szégyellem, a pasim is tudja, hogy így könnyebb élveznem.
20/l
3/35 anonim válasza:
Hát dugás közben nem is érek hozzá, szeretkezés közben viszont annál inkább.
5/35 anonim válasza:
Nincs valóban szégyellni való ebben, hiszen miért lenne. A férfinak is az a vágya, hogy kielégítse aktuális partnerét. Ha megvan a bizalom és megfelelő partner akkor akár a férfi is csinálhatja a lánynak.
6/35 anonim válasza:
Eloszor szegyelltem, de rajottem, hogy a pasimat izgatja, igy nem fogom vissza magam. 21l
7/35 anonim válasza:
Mi ebben a szégyen??? Inkább hülye aki tudja hogy úgy jó neki és nem teszi meg. Ha a prűdség, szégyenlősség miatt valaki megvonja magától a jót, azt ami örömet okoz neki.
8/35 A kérdező kommentje:
Mégis sokan nem merik csinálni
2021. márc. 28. 16:16
9/35 anonim válasza:
Én bűntudat nélkül magamhoz nyúlok szex közben. 29N
10/35 anonim válasza:
Egy normális férfinek ez inkább izgató mint bosszantó...én kifejezetten kérem is a feleségemtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!