Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jár sok fiatal prostituá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár sok fiatal prostituálthoz?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, és egyre népszerűbb a fiatalok körében, hogy prostituáltakra költik a pénzüket, és inkább azokkal vannak, mint korukbeli lányokkal.

Az egy dolog, hogy valaki mondjuk nem kap meg mindent otthon, és nincs jó formában, vagy nem annyira vonzó 40 felett és ezt a megoldást választja, de nem értem, hogy miért járnak 18-20 éves fiatal jól kinéző srácok (mert csinosak, és sportosak, akikkel beszéltem, szerintem nem mondanának rájuk a lányok nemet) ilyen helyekre. Szerintük közel sincs olyan jó egy korukbeli tapasztalatlan lány olyan jó az ágyban, vagy mondjuk orális szex terén, és úgymond átugorják az udvarlást, illetve a hosszan tartó randikat, stb, stb. Azt mondják ezerszer jobban megéri, és talán olcsóbb is, minthogy egy korukbeli nyafogását hallgatni, és a kajáját fizetni.

Mit gondoltok miért van ez? 18/F

2021. márc. 25. 11:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 A kérdező kommentje:

#35!

Érdekes, valahogy mindig arra lyukad ki a dolog, hogy hozzá vágjuk ahhoz aki egyáltalán megkérdőjelezi a dolgot, hogy "incel vagy, nincs csajod" kártyaát.

Okos húzás, bár ez azt jelenti, hogy gondolkodás helyett inkább a könnyebb utat választjuk. Azok közé tartozom, aki jobban néz ki, mint az átlag, és nem egy lány össze tenné a kezét, ha velem lehetne. És nem vagyok szűz, mint azok a szerencsétlenek, akiket ti kihasználtok, mert örülnek, ha egy lány egyáltalán hozzájuk szól. Ez valahogy nem áll össze nem? Fiatal jóképű sportos srácok prostikat választják a korukbeli lányok helyett, mert elviselhetetlennek tartják őket? Hogy lehet ez? Lehet ezt a kérdést is egy sportos jól kinéző srác írta ki, akinek szintén elege van? Itt valami hiba lesz a mátrixban, ilyen nem lehetséges.

Milyen legyen egy lány 17-20 kor között? Mondjuk a MINIMÁLIS energiabefektetést megadja, amit a srác tesz érte, nem csak elvár, és várja, hogy mit fog kapni. (mert elvárják, hogy te kinyald, de ő nem fog lekobrázni, mert az hát nem jár neked, viszont a csajszinak a nyalás az alapvetően jár, mert csak) De ahogy felettem kifejtették, minden az ölükbe hullik már neveltetéstől kezdve. Ez a baj, hogy már most ilyen elbszottak, és ezekből egyszer anya lesz te jó isten....

A közel keletről meg annyit, hogy az egy másik vallási szekció, mi Európában vagyunk. Nem arról beszélek, hogy a konyhában kell állni 0-24, hanem, hogy minimálisan meg kéne annyit tenni, mint amennyit a srác megtesz, és nem csak "majd szét teszem a lábam, és meg is vagyunk, az bőven elég".

2021. márc. 25. 13:18
 42/87 anonim ***** válasza:
36%
Kemény, hogy ezek a férfiak képzelik magukat kedvesrendesnek.
2021. márc. 25. 13:19
 43/87 anonim ***** válasza:
74%
#41 nekem ezzel az a próblémám, hogy itt bárki írhat bármit. Lehet tényleg olyan jól nézel ki lehet nem. Lehet, hogy én egy Rothschild vagyok és a családom 2000 milliárd dollárjából könnyen beszélek de lehet nem. Itt mindenki azt ír amit akar. Meg ezt lehet elhiszed lehet nem de nekem eddig mindig kölcsönös volt az orál része lánnyal. Soha nem volt hogy csak egyoldalú lett volna. Lehet nekem volt szerencsém ilyesmihez. Na oké nem kell 0-24-ben a konyhában lennie de konkrétan milyen legyen mit csináljon mit. Hol a határ az 1950es évek a nő a konyhában a helye meg a háztartásban az önálló 21. Századi nő között? Tehát engem konkrét dolgok érdekelnek
2021. márc. 25. 13:27
 44/87 anonim ***** válasza:
18%

#43 te amúgy ezt hogyan gondolod, hogy "hulladék embernek" nevezel engem ?

Én jártam prostihoz amikor huszon páréves voltam, és tudom, hogy a szex egy stabil párkapcsolatban jobb. Fényévekkel jobb mint prostival.

Csak egyszerűen megértem a fiatalokat, és tudom milyenek a mai fiatal lányok. Tisztelet a kivételnek !

És azt is meg tudom érteni, ha egy fiatal elmegy egy örömlányhoz mert vannak szexuális igényei, amit nem tud kielégíteni megfelelő partner hiányában.

2021. márc. 25. 13:42
 45/87 anonim ***** válasza:
74%
#43 vagyok. Hol is nevezlek konkrétan hulladék embernek?
2021. márc. 25. 13:44
 46/87 A kérdező kommentje:

#43!

Nem csak az orálról, vagy szexről van szó. Az esetek 90%-ában a lehető legkevesebb energiabefektetéssel csinálnak mindent, figyeld meg legközelebb. Elég mosolyogniuk, és ülni egy helyben, és mindent megkapnak. Szex ugyanez, mint mondtam, elég hátradőlni, és szét tenni a lábukat.

Az egy dolog, hogy így vannak nevelve, de csak addig tudják ezt csinálni amíg a fizikailag erősebb nemnek elege nem lesz. Csak aztán meg valahogy elkussolnak, ha a férfinak elege van. Például a randi is ugyanez, de ezt már feljebb leírtam.

2021. márc. 25. 13:45
 47/87 anonim ***** válasza:
100%
mert szeretik a jó szexet
2021. márc. 25. 13:46
 48/87 anonim ***** válasza:
84%
# 43 akkor nem Te voltál, ne haragudj.
2021. márc. 25. 13:47
 49/87 anonim ***** válasza:
25%
A lányok is. Ezért nem kezdenek ilyenekkel, mint ti. Aki igen, az jó sok pénzt kér, hogy leküzdje a hányingerét.
2021. márc. 25. 13:47
 50/87 A kérdező kommentje:

#37!

Ezt jól összefoglaltad. Jelenleg nem is a pénzről van szó, hanem a státuszról ennyi idősen, persze, ha egyáltalán nem idősebbekkel barátkoznak a 17-20 éves lányok, mert azokból több mindent lehet kiszipolyozni. Osztályomban is hirtelen VALAMIÉRT nagyon népszerű lett az a srác a lányok körében, akinek jogsija lett, és kocsija. Bakker, csak tudnám miért lett ilyen "helyes, és jófej" meg jó haver a lányok szemében ILYEN hirtelen. A vagizás a lényeg, és a magamutogatás. Egy személyes példát tudok mondani, mivel sportosabb vagyok mint az átlag, és mint a korosztályombeliek, rengeteg ilyen insta csajszi akar ilyet-olyat tőlem. Átlátok rajta, gusztustalan hozzáállás. Mert ugye ő jobban fog kinézni egy izmos srác mellett, és a többi lány rohadtul irigy lesz, meg instára is akkor ki lehet rakni a képet, hogy mi a státusza, és hogy ő ilyen sráccal van együtt. Igazából ennyi számít, hogy hol zöldebb a fű, mert akkor ott fognak állni.

2021. márc. 25. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!