Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jár sok fiatal prostituálthoz?
Azt hallottam, és egyre népszerűbb a fiatalok körében, hogy prostituáltakra költik a pénzüket, és inkább azokkal vannak, mint korukbeli lányokkal.
Az egy dolog, hogy valaki mondjuk nem kap meg mindent otthon, és nincs jó formában, vagy nem annyira vonzó 40 felett és ezt a megoldást választja, de nem értem, hogy miért járnak 18-20 éves fiatal jól kinéző srácok (mert csinosak, és sportosak, akikkel beszéltem, szerintem nem mondanának rájuk a lányok nemet) ilyen helyekre. Szerintük közel sincs olyan jó egy korukbeli tapasztalatlan lány olyan jó az ágyban, vagy mondjuk orális szex terén, és úgymond átugorják az udvarlást, illetve a hosszan tartó randikat, stb, stb. Azt mondják ezerszer jobban megéri, és talán olcsóbb is, minthogy egy korukbeli nyafogását hallgatni, és a kajáját fizetni.
Mit gondoltok miért van ez? 18/F
#35!
Érdekes, valahogy mindig arra lyukad ki a dolog, hogy hozzá vágjuk ahhoz aki egyáltalán megkérdőjelezi a dolgot, hogy "incel vagy, nincs csajod" kártyaát.
Okos húzás, bár ez azt jelenti, hogy gondolkodás helyett inkább a könnyebb utat választjuk. Azok közé tartozom, aki jobban néz ki, mint az átlag, és nem egy lány össze tenné a kezét, ha velem lehetne. És nem vagyok szűz, mint azok a szerencsétlenek, akiket ti kihasználtok, mert örülnek, ha egy lány egyáltalán hozzájuk szól. Ez valahogy nem áll össze nem? Fiatal jóképű sportos srácok prostikat választják a korukbeli lányok helyett, mert elviselhetetlennek tartják őket? Hogy lehet ez? Lehet ezt a kérdést is egy sportos jól kinéző srác írta ki, akinek szintén elege van? Itt valami hiba lesz a mátrixban, ilyen nem lehetséges.
Milyen legyen egy lány 17-20 kor között? Mondjuk a MINIMÁLIS energiabefektetést megadja, amit a srác tesz érte, nem csak elvár, és várja, hogy mit fog kapni. (mert elvárják, hogy te kinyald, de ő nem fog lekobrázni, mert az hát nem jár neked, viszont a csajszinak a nyalás az alapvetően jár, mert csak) De ahogy felettem kifejtették, minden az ölükbe hullik már neveltetéstől kezdve. Ez a baj, hogy már most ilyen elbszottak, és ezekből egyszer anya lesz te jó isten....
A közel keletről meg annyit, hogy az egy másik vallási szekció, mi Európában vagyunk. Nem arról beszélek, hogy a konyhában kell állni 0-24, hanem, hogy minimálisan meg kéne annyit tenni, mint amennyit a srác megtesz, és nem csak "majd szét teszem a lábam, és meg is vagyunk, az bőven elég".
#43 te amúgy ezt hogyan gondolod, hogy "hulladék embernek" nevezel engem ?
Én jártam prostihoz amikor huszon páréves voltam, és tudom, hogy a szex egy stabil párkapcsolatban jobb. Fényévekkel jobb mint prostival.
Csak egyszerűen megértem a fiatalokat, és tudom milyenek a mai fiatal lányok. Tisztelet a kivételnek !
És azt is meg tudom érteni, ha egy fiatal elmegy egy örömlányhoz mert vannak szexuális igényei, amit nem tud kielégíteni megfelelő partner hiányában.
#43!
Nem csak az orálról, vagy szexről van szó. Az esetek 90%-ában a lehető legkevesebb energiabefektetéssel csinálnak mindent, figyeld meg legközelebb. Elég mosolyogniuk, és ülni egy helyben, és mindent megkapnak. Szex ugyanez, mint mondtam, elég hátradőlni, és szét tenni a lábukat.
Az egy dolog, hogy így vannak nevelve, de csak addig tudják ezt csinálni amíg a fizikailag erősebb nemnek elege nem lesz. Csak aztán meg valahogy elkussolnak, ha a férfinak elege van. Például a randi is ugyanez, de ezt már feljebb leírtam.
#37!
Ezt jól összefoglaltad. Jelenleg nem is a pénzről van szó, hanem a státuszról ennyi idősen, persze, ha egyáltalán nem idősebbekkel barátkoznak a 17-20 éves lányok, mert azokból több mindent lehet kiszipolyozni. Osztályomban is hirtelen VALAMIÉRT nagyon népszerű lett az a srác a lányok körében, akinek jogsija lett, és kocsija. Bakker, csak tudnám miért lett ilyen "helyes, és jófej" meg jó haver a lányok szemében ILYEN hirtelen. A vagizás a lényeg, és a magamutogatás. Egy személyes példát tudok mondani, mivel sportosabb vagyok mint az átlag, és mint a korosztályombeliek, rengeteg ilyen insta csajszi akar ilyet-olyat tőlem. Átlátok rajta, gusztustalan hozzáállás. Mert ugye ő jobban fog kinézni egy izmos srác mellett, és a többi lány rohadtul irigy lesz, meg instára is akkor ki lehet rakni a képet, hogy mi a státusza, és hogy ő ilyen sráccal van együtt. Igazából ennyi számít, hogy hol zöldebb a fű, mert akkor ott fognak állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!