Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jár sok fiatal prostituálthoz?
Azt hallottam, és egyre népszerűbb a fiatalok körében, hogy prostituáltakra költik a pénzüket, és inkább azokkal vannak, mint korukbeli lányokkal.
Az egy dolog, hogy valaki mondjuk nem kap meg mindent otthon, és nincs jó formában, vagy nem annyira vonzó 40 felett és ezt a megoldást választja, de nem értem, hogy miért járnak 18-20 éves fiatal jól kinéző srácok (mert csinosak, és sportosak, akikkel beszéltem, szerintem nem mondanának rájuk a lányok nemet) ilyen helyekre. Szerintük közel sincs olyan jó egy korukbeli tapasztalatlan lány olyan jó az ágyban, vagy mondjuk orális szex terén, és úgymond átugorják az udvarlást, illetve a hosszan tartó randikat, stb, stb. Azt mondják ezerszer jobban megéri, és talán olcsóbb is, minthogy egy korukbeli nyafogását hallgatni, és a kajáját fizetni.
Mit gondoltok miért van ez? 18/F
Apuci elkényeztetett hercegnői ezek... azt várják ők, mikor tehetik be a feneküket a BMW-be. Hogy tudná ezt nyújtani egy 18 éves fiatalember ?
Az előző generációk- akik itt most védik őket- szégyelhetné magát, hogy ilyen agyonkényeztetett selejt picsákat sikerült felnevelniük.
Végeztem :D
4-es és 16-os vagyok. 30-as pasi aki nyitott szemmel jár.
Kedves 23-as: nős férfi vagyok, de ne zavartasd magad. Ezeknek a ribiknek az anyukái és apukái nagyon elszúrták a gyereknevelést. Nézzenek rá a lányaikra és szégyelljék el magukat.
A kivételnek pedig tisztelet.
#26!
Ahogy #24-es kifejtette, neveltetéstől kezdődik. Szomorú és nyomasztó, hogy ezekből a lányokból egy napon anya lesz. Remélem nem következik be.
És nem nőkről van szó, hanem a 17-20 éves korosztályról.
#29!
Mondd, hogy nincs igazam. Mondd ki. Na ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!