Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jár sok fiatal prostituá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár sok fiatal prostituálthoz?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, és egyre népszerűbb a fiatalok körében, hogy prostituáltakra költik a pénzüket, és inkább azokkal vannak, mint korukbeli lányokkal.

Az egy dolog, hogy valaki mondjuk nem kap meg mindent otthon, és nincs jó formában, vagy nem annyira vonzó 40 felett és ezt a megoldást választja, de nem értem, hogy miért járnak 18-20 éves fiatal jól kinéző srácok (mert csinosak, és sportosak, akikkel beszéltem, szerintem nem mondanának rájuk a lányok nemet) ilyen helyekre. Szerintük közel sincs olyan jó egy korukbeli tapasztalatlan lány olyan jó az ágyban, vagy mondjuk orális szex terén, és úgymond átugorják az udvarlást, illetve a hosszan tartó randikat, stb, stb. Azt mondják ezerszer jobban megéri, és talán olcsóbb is, minthogy egy korukbeli nyafogását hallgatni, és a kajáját fizetni.

Mit gondoltok miért van ez? 18/F

2021. márc. 25. 11:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 A kérdező kommentje:
De legalább a qrvákban van annyi, hogy megteszik azt, amiért fizetve vannak. :D
2021. márc. 25. 12:28
 22/87 anonim ***** válasza:
71%

Apuci elkényeztetett hercegnői ezek... azt várják ők, mikor tehetik be a feneküket a BMW-be. Hogy tudná ezt nyújtani egy 18 éves fiatalember ?

Az előző generációk- akik itt most védik őket- szégyelhetné magát, hogy ilyen agyonkényeztetett selejt picsákat sikerült felnevelniük.

Végeztem :D

4-es és 16-os vagyok. 30-as pasi aki nyitott szemmel jár.

2021. márc. 25. 12:29
 23/87 anonim ***** válasza:
59%
Nektek tényleg jobb a prosti. Pénz fizet, farok kiszív és ennyi. Számotokra ez a férfi-nő kapcsolat csúcsa. De ne papoljatok a normális pasiknak, mit hogyan, mert gőzötök nincs az életről.
2021. márc. 25. 12:33
 24/87 anonim ***** válasza:
70%

Kedves 23-as: nős férfi vagyok, de ne zavartasd magad. Ezeknek a ribiknek az anyukái és apukái nagyon elszúrták a gyereknevelést. Nézzenek rá a lányaikra és szégyelljék el magukat.

A kivételnek pedig tisztelet.

2021. márc. 25. 12:37
 25/87 anonim ***** válasza:
61%
Csak általánosító fröcsögéseket tudsz és védeni a prostizókat. Ők erkölcsösek, de a lányok nem. 😂
2021. márc. 25. 12:41
 26/87 anonim ***** válasza:
41%
Akkor mondjátok meg. Mit kéne várni egy mai nőtől hogy ne legyen ku..va?
2021. márc. 25. 12:41
 27/87 A kérdező kommentje:

#26!

Ahogy #24-es kifejtette, neveltetéstől kezdődik. Szomorú és nyomasztó, hogy ezekből a lányokból egy napon anya lesz. Remélem nem következik be.

És nem nőkről van szó, hanem a 17-20 éves korosztályról.

2021. márc. 25. 12:51
 28/87 anonim ***** válasza:
94%
Mert aki amugy nem kaphatna meg egy bombázot, viszonylag olcsón így mégis kipróbálhatja hogy milyen. vagy ha vannak olyan vágyai amit a párja nem tud kielégiteni vagy nem akar, nem lep ki a kapcsolatbol, hanem egy prostival megeli. Igy a prostik sokszor osszetartanak kapcsolatokat, csaladokat.
2021. márc. 25. 12:53
 29/87 anonim ***** válasza:
92%
Semmi konkrétat nem tudsz mondani kérdező, csak ködös általánosításokkal prédikálsz, magadat állítva be példaképnek. Politikai pályára nem gondoltál? Ott szeretnek órákon át a semmiről beszélni.
2021. márc. 25. 12:55
 30/87 A kérdező kommentje:

#29!

Mondd, hogy nincs igazam. Mondd ki. Na ugye.

2021. márc. 25. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!