Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jár sok fiatal prostituá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár sok fiatal prostituálthoz?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, és egyre népszerűbb a fiatalok körében, hogy prostituáltakra költik a pénzüket, és inkább azokkal vannak, mint korukbeli lányokkal.

Az egy dolog, hogy valaki mondjuk nem kap meg mindent otthon, és nincs jó formában, vagy nem annyira vonzó 40 felett és ezt a megoldást választja, de nem értem, hogy miért járnak 18-20 éves fiatal jól kinéző srácok (mert csinosak, és sportosak, akikkel beszéltem, szerintem nem mondanának rájuk a lányok nemet) ilyen helyekre. Szerintük közel sincs olyan jó egy korukbeli tapasztalatlan lány olyan jó az ágyban, vagy mondjuk orális szex terén, és úgymond átugorják az udvarlást, illetve a hosszan tartó randikat, stb, stb. Azt mondják ezerszer jobban megéri, és talán olcsóbb is, minthogy egy korukbeli nyafogását hallgatni, és a kajáját fizetni.

Mit gondoltok miért van ez? 18/F

2021. márc. 25. 11:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 anonim ***** válasza:
76%
Ha csak a szex érdekli a pasit, akkor a normális lányok jobban is járnak, hogy nem húzza az idejüket színészkedéssel.
2021. márc. 25. 11:55
 12/87 anonim ***** válasza:
84%

#6 "manapság divat lekurvázni azt a lányt aki pénzért jön össze egy fiúval"

Az a qrva per definíció, mindig is leqrvázták az olyanokat.

2021. márc. 25. 11:56
 13/87 A kérdező kommentje:

#11!

Komolyan azt hiszed, hogy 18 évesen hős szerelmesnek kell lenni, és elhitetni, hogy életünk végéig együtt leszünk?

2021. márc. 25. 12:04
 14/87 anonim ***** válasza:
74%
Nem lep meg, hogy csak hősszerelmes örökkében és érzelemmentes ürítésben tudsz gondolkodni. De vannak nálak komplexebb férfiak, árnyaltabb lelkivilággal.
2021. márc. 25. 12:07
 15/87 anonim ***** válasza:
81%
#12 szerintem meg pont nem azok. Egyszerűen tudnak élni a lehetőséggel ami adatott nekik.
2021. márc. 25. 12:09
 16/87 anonim ***** válasza:
70%

Kedves 14-es, hidd el ezeknek a fiatal lányoknak a jelentős részével, semmiféle olyan kapcsolatot nem lehet összehozni, ami egy fiatalember számára is kielégítő lehet. Érzéseikről nem beszélnek, úgy kell kitalálni, hogy mi járhat az elkényeztetett kis fejükben.

A fiatal srácok nem tudják azt nyújtani, amit ezek a kis ribik elvárnak... illetve azt sem tudják mit akarnak sokszor.

Természetesen vannak kivételek, nem róluk beszélek.

2021. márc. 25. 12:12
 17/87 Lazy Lover ***** válasza:
69%
Ha körbe nézzel a mai nőknek nevezett valamik között ne csodálkozz...
2021. márc. 25. 12:12
 18/87 anonim ***** válasza:
74%
mert olcsóbb és jobb mind ezek a cafkák
2021. márc. 25. 12:17
 19/87 anonim ***** válasza:
66%

Mindig csak a lányokkal van a baj és a fiúk ártatlan áldoozatok. :) Nehéz nem önsajnáló frusztrált pasit találni.

Amúgy meg az nem elkényeztetett, hogy ribiz mindenkit, akinek elvárásai vannak és fizet inkább egy igazi ribinek?

Tálcán akarjátok a tökéletest kapni 0 beletett energiával. A pénzen kívül nem ismertek semmilyen értéket.

2021. márc. 25. 12:19
 20/87 A kérdező kommentje:

#16!

Nem hogy kapcsolatot nem lehet, esélytelen. Idő, pénz, energia, három közül egyik sem jön vissza micsoda rím :D aztán rohadtul nem azt kapjuk, mint amit szeretnénk. Hátra dobja magát, és készen is van minden, ő még szívességet tesz. Ott kezdődik, hogy egyáltalán hajlandó eljönni egy randira. Fizethetem a kajádat? :D nagyon köszönöm hercegnő, ilyen nagylelkű még soha senki nem volt soha :D

2021. márc. 25. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!