Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jár sok fiatal prostituálthoz?
Azt hallottam, és egyre népszerűbb a fiatalok körében, hogy prostituáltakra költik a pénzüket, és inkább azokkal vannak, mint korukbeli lányokkal.
Az egy dolog, hogy valaki mondjuk nem kap meg mindent otthon, és nincs jó formában, vagy nem annyira vonzó 40 felett és ezt a megoldást választja, de nem értem, hogy miért járnak 18-20 éves fiatal jól kinéző srácok (mert csinosak, és sportosak, akikkel beszéltem, szerintem nem mondanának rájuk a lányok nemet) ilyen helyekre. Szerintük közel sincs olyan jó egy korukbeli tapasztalatlan lány olyan jó az ágyban, vagy mondjuk orális szex terén, és úgymond átugorják az udvarlást, illetve a hosszan tartó randikat, stb, stb. Azt mondják ezerszer jobban megéri, és talán olcsóbb is, minthogy egy korukbeli nyafogását hallgatni, és a kajáját fizetni.
Mit gondoltok miért van ez? 18/F
#6 "manapság divat lekurvázni azt a lányt aki pénzért jön össze egy fiúval"
Az a qrva per definíció, mindig is leqrvázták az olyanokat.
#11!
Komolyan azt hiszed, hogy 18 évesen hős szerelmesnek kell lenni, és elhitetni, hogy életünk végéig együtt leszünk?
Kedves 14-es, hidd el ezeknek a fiatal lányoknak a jelentős részével, semmiféle olyan kapcsolatot nem lehet összehozni, ami egy fiatalember számára is kielégítő lehet. Érzéseikről nem beszélnek, úgy kell kitalálni, hogy mi járhat az elkényeztetett kis fejükben.
A fiatal srácok nem tudják azt nyújtani, amit ezek a kis ribik elvárnak... illetve azt sem tudják mit akarnak sokszor.
Természetesen vannak kivételek, nem róluk beszélek.
Mindig csak a lányokkal van a baj és a fiúk ártatlan áldoozatok. :) Nehéz nem önsajnáló frusztrált pasit találni.
Amúgy meg az nem elkényeztetett, hogy ribiz mindenkit, akinek elvárásai vannak és fizet inkább egy igazi ribinek?
Tálcán akarjátok a tökéletest kapni 0 beletett energiával. A pénzen kívül nem ismertek semmilyen értéket.
#16!
Nem hogy kapcsolatot nem lehet, esélytelen. Idő, pénz, energia, három közül egyik sem jön vissza micsoda rím :D aztán rohadtul nem azt kapjuk, mint amit szeretnénk. Hátra dobja magát, és készen is van minden, ő még szívességet tesz. Ott kezdődik, hogy egyáltalán hajlandó eljönni egy randira. Fizethetem a kajádat? :D nagyon köszönöm hercegnő, ilyen nagylelkű még soha senki nem volt soha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!