Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány centis a péniszed? Ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány centis a péniszed? Ne kamuzz, nincs miért.

Figyelt kérdés

Jelöld meg melyik két szám közötti érték igaz rád.

NE KAMUZZATOK! Anonim oldal!

2021. márc. 21. 22:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Jó kérdés, de sajnos nem látszik olyan pontosan az eredmény, csak a fő tendencia.

A GYK csinálhatna valami jobb grafikájú eredmény elemzést.

Ja, amúgy nekem 16 cm. ;)

2021. márc. 22. 07:37
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
16-17/5cm, de valójában csak 9.
2021. márc. 22. 11:52
 13/21 anonim ***** válasza:
27%

Kedves #5 válaszoló,

Amit írtál, az egy faxság.

A magyarok ott kamuznak, ahol csak tudnak. Ez ilyen nemzeti védjegy.

Amúgy ehhez a képhez egy másiknak az adatait használtak fel, ott európai péniszméreteket rangsoroltak. A magyarok ott 16,5 cm átlagot kaptak.

Na ezzel csak az a baj, hogy semmilyen forrás nincs megjelölve. Teljesen hiteltelen.

Valószínűleg egy online kérdőívben szedték össze az adatokat, ahol mi tettük a dolgunk és szétkamuztuk az egészet.

Genetikailag a hozzánk legközelebb állók a következők: horvátok, szlovákok, szerbek, románok, osztrákok, ukránok és lengyelek.

Na most miért is lenne nekünk 16 cm, ha itt mindenkinek 13-14 cm az átlag?

Bruh.

Gondolkozzatok már, használjátok már azt a megromlott káposztalevet a fejetekben. 🤦‍♂️

2021. márc. 22. 11:55
 14/21 A kérdező kommentje:
Van egy tippem, hogy azért mert a szavazók egyrésze még fiatal. A serdülő fiúknak pedig még nőni fog a péniszük is. Persze az is előfordulhat, hogy az az információ a linkben nem hiteles. Biztosan nem mérték le senkinek, valami lehet a dologban. De gondolom itt legalább nem hazudtak, nagyobb méretekre is érkezett bőven szavazat.
2021. márc. 22. 19:03
 15/21 A kérdező kommentje:
Tényleg teljesen fölösleges az első válasz, fel kellett volna osztani a 12-13 és 13-14-et. Igaza volt annak aki írta, jogos. De amúgy tényleg nem gondoltam, hogy ilyen sokan bejelölik. Mikor olvasgattam hasonló kérdéseket, minimálisan voltak, akik ilyen számokat írtak. Azt gondoltam csak párnak lesz annyi. Na de ez van. Jó így. :)
2021. márc. 22. 19:10
 16/21 anonim ***** válasza:
60%

"De gondolom itt legalább nem hazudtak, nagyobb méretekre is érkezett bőven szavazat."

Barátom, te nem vagy tisztában ezzel az oldallal.

Itt panellakó, anyjukon élősködő és élettelen cuckold trollok százai vannak. Főleg ebben és a politika topikban.

Emiatt soha nem lesznek reprezentatívak és igazak az itteni "kutatások".

Nagyon naívnak kell ahhoz lenni, hogy valaki elhiggye, hogy az itteni retardált trollokat megállítja az anonimitás.

Rengeteg troll kérdést írnak ki, amit próbálnak úgy álcázni, mintha valós lenne.

Egy ilyen választós kérdésnél van a legkönnyebb dolguk, ember.

13-14cm az átlag, ne tévesszenek meg a kérdésedre érkezett szavazatok.

2021. márc. 23. 12:23
 17/21 anonim válasza:
73%
15-16
2021. márc. 23. 21:33
 18/21 anonim ***** válasza:
85%
15 centis farkam van.És?Csináltam vele 3 gyönyörű gyereket.Elváltunk.Hogy miért?Többek között mert a volt feleségemnek elmúlt a nemi vágya.Nem nem azért mert nem tudtam kielégíteni.😉
2021. ápr. 7. 16:47
 19/21 anonim ***** válasza:
Sajnos rosszak a kategóriák, átfedések vannak.
2021. ápr. 8. 07:27
 20/21 anonim ***** válasza:

Tudná, ha nem 14 éves hülyegyerek lenne. :)

2021. ápr. 8. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!