Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit fog szólni a barátnőm hogy 14 centis péniszem van?
Figyelt kérdés
Egy lány sem látta még. Én kicsinek gondolom. Nem fog csalódni benne?
Tudom hogy elvileg átlagos, de egy hosszabb jobban mutatna, főleg mivel magas is vagyok.
2020. okt. 17. 09:59
1/8 anonim válasza:
Azért 14 centi nem olyan rossz. Nem fog semmit szólni, valószínűleg nem a farkad miatt lesz veled hanem saját magad miatt, csak te görcsöld túl, mert felesleges.
2/8 anonymousreview60 válasza:
1. Teljesen átlagos. Ezt tudatosítsd! Az átlagosság megnyugtat, arra van rutin, megoldás.
2. Lehet vele - hölgy igénye esetén - vadul is szexelni, míg egy 18+-os szétb@ßa méhszáját, és nagyon fájhat neki. Ha valakinek túl nagy, abból nemigen lehet levágni. Ld. https://www.youtube.com/watch?v=UjkTUYgh6K0
3. Abban a szélsőséges esetben, ha a barátnődnek mégis igénye lenne vastagítás-hosszabbításra, arra kapható péniszmandzsetta.
3/8 anonim válasza:
A legtöbb férfinak ekkora, mégis mit szólna?
6/8 anonim válasza:
Nekem is ekkora,párom nem panaszkodik.. 38/f
7/8 anonim válasza:
"Ohh"
A kérdés csak az, hogy milyen hanglejtéssel mondja. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!