Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicák, hölgyek! Mennyire vagytok izzadékonyak szeretkezés során?
Figyelt kérdés
Tetőtől talpig izzad minden porcikátok?
Azt úgy imádom. F
Korral.
2021. márc. 21. 10:45
2/11 anonim válasza:
Nincs nő ezen a földön akinek tetszene a "cica" megszólítás!
Nem izzadnak, max verejtékeznek.
3/11 A kérdező kommentje:
Lol
2021. márc. 21. 10:53
4/11 anonim válasza:
Minden csajomat Cicuskának szólítottam. Lehet ez volt mindig a baj?:)
5/11 anonim válasza:
Fura, amúgy elég izzadós vagyok, de szex közben valahogy annyira nem
22
6/11 anonim válasza:
2: engem ugy hiv parom es imadom, es no vagyok
7/11 anonim válasza:
#5 És sikeresnek bizonyulnak ezek a kis légyottok?
9/11 anonim válasza:
Nem,én hidegvérű macska vagyok🐈
10/11 anonim válasza:
Mecsoda, nekem mind a két hosszabb kapcsolatomban kifogás nem érkezett a "Cicázás"-ra.. Persze megkaptam hogy biztos azért "cica" hogy ne tévesszem el a keresztnevet, amúgy a második "Cica" szex közben izzadékony volt de gondolom a feromonok miatt az még jobban beindított. A becézésnél meg talán az számít hogy hogy hangsúlyoz az ember és ha nem megalázó akkor olyan nagy baj nem lehet.. Egy afrikai csaj mondta hogy őt nem zavarja de vigyázzak ha ha esetleg afrikai nővel jönnék össze mert ha nagyon valamilyen állat formájában becézem akkor az ott olyan lealacsonyító.. De ő vette a lapot és amikor együtt dolgoztunk akkor őt szólíthattam "nyuszikának" Aztán egyszer nem durván de beleharapott a kezembe előzetes bejelentés nélkül, de mikor kérdeztem hogy mi ez, akkor csak mosolygott hogy ő csak mint a nyulak rágcsált egy picit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!