Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy prosti azt írja rosszlándokon, hogy fotózás is benne van többek között, akkor konkrétan mire gondol?
Figyelt kérdés
Lefotózhatod, ahogy dugod? Esetleg közös selfie-t is lehet csinálni, ahogy fogod a melleit?2021. márc. 20. 07:02
2/11 anonim válasza:
Mit szeretnél?
1000 féle kérés volt már
3/11 anonim válasza:
Konkrétan azt jelenti hogy beszéld meg vele.
5/11 anonim válasza:
Konkrétan ezt.
Már egyre többen vállalják, én 2 lánynál próbáltam ki.
Annyi, hogy előtte jelezd neki telefonba, mert akkor jobban sminkeli magát
Egyiknél videora vettem ahogy a szájába élvezek, meg előtte fotóztam ahogy a farkam a szájában van
A másiknál ugyanúgy orál közben fotó, meg mellszexnél, illetve a végén közös fotó
Talán valamelyik pendriveon megvan még.
Pár éve ez 5-6 ezer plusz volt (nem fotónként persze)
6/11 anonim válasza:
Az ilyen kérdést mért nem a kurvának teszed fel itt most értelmes válaszokat vársz ?Ennyi erővel azt is megkérdezhetnéd hogy mennyi cukorral iszod a kávéd.
7/11 anonim válasza:
Ha annyi eszed nem volt hogy ezt attól kérdezd meg aki mondta, akkor alkalmatlan vagy még erre is.
Hogy maradnak ezek a lények életben?
8/11 anonim válasza:
azért az durva hogy ha arccal lehet ha arc nélkül akkor meg nem értem a plusz lóvét
9/11 anonim válasza:
arccal, arc nélkül ugyanúgy plusz
Gagastar is engedi
10/11 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem meg itt, hátha van olyan aki már volt prostival és fel tudna világosítani ezügyben. Nem is konkrétan a dugást akarom lefotózni, hanem csak mondjuk egy közöa képet amin meztelenül van, stb
2021. márc. 20. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!