Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket hogy kényeztet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket hogy kényeztet a párotok szeretkezés után?

Figyelt kérdés
Mi várunk egy pár percet miután kihúzta, aztán belenyal a puncimba, majd felnyúl oda. Természetesen mindkettőt imádom, és mindkettőnél felsikoltok! Persze én is kényeztetem. Aztán egymást átölelve alszunk el. Persze mindig fantasztikusan alszom utána. Szerintem nagyon fontos a szex utáni kényeztetés is.
2021. márc. 15. 11:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem szex után a csiklóm izgatja még, illetve ujjaz
2021. márc. 15. 11:53
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk szex után nagy kifliben átölelem a bnőm és kicsit még újjazom, masszirozom a punciját, ő meg a legtöbbször újra elmegy és közli h hozzak neki valami csokit vagy nasit.
2021. márc. 15. 11:56
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Mi csak simán összebújunk, ölelkezünk, puszikat osztunk, de nincs semmi kényeztetés.
2021. márc. 15. 11:58
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

a felsikoltó ember visszatért, szegény szomszédjaid

múltkor még öreg ember dugott meg, utána meg a szomszéd :D:D

2021. márc. 15. 12:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezt a szex utáni csiklóizgatást még nem próbáltam sose. Mindennap tanul valamit az ember. Lehet benne valami, mert sose akarja, hogy kivegyem miután végeztem a kis tevékenységemmel. Ez azért egyénenként eltérő lehet. Mindegyik nő szereti vajon?
2021. márc. 15. 12:07
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
5: hát próbáld ki az adott nőn :D
2021. márc. 15. 12:08
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
#3 Vagyok. Én is szeretem ha bennem marad párom amíg csak lehet, de hogy szex után akárhogy is kényeztessen még, az nem esne jól. Főleg ha volt orgazmusom. El is rontaná...
2021. márc. 15. 12:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Sehogy
2021. márc. 15. 12:16
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
7es, na ezért nem is jutott még eszembe. Csak jobb hagyni megnyugodni a duzzadt kis punikáját. Mindegy megpróbálom aztán kiderült. Én szívesen csinálom neki utána is, ezen ne múljék.
2021. márc. 15. 12:18
 10/12 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk a párom ha elèlvezett nem igènyli nem hagyja a kènyeztetèst mert nagyon èrzèkeny ekkor a puncija ès inkább kellemetlen mint izgatò számára. Marad az összebùjás.
2021. márc. 15. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!