Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ismertetek annó a gimnáziumban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertetek annó a gimnáziumban olyan lányt, aki pénzért bárkivel lefeküdt?

Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 18:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Aha értem. Nos én is ismerek ilyet igazából
2021. márc. 25. 12:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
ismertem egy lányt gimiben. Bár igaz hogy nem bárkivel. Volt egy támogatója, egy akkoriban 40 -es éveiben járó pasas. Szép lány volt, nekem nagyon tetszett, de mikor ezt megtudtam róla, kissé kiábrándultam.
2021. márc. 25. 17:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a középsuliban volt egy Judit nevű csaj, aki évfolyamtárs volt, de a másik osztályba járt sajnos.

Ott 2 haver srác reszelte egyszerre, ami nyílt titok volt. Csak szegény csaj gondolta, hogy fogalma nincs senkinek róka.

2021. ápr. 8. 20:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan egy gimnazista lány, aki minden bizonnyal otthon él a szülei házában akik eltartják, mire kellhetne neki a pénz, főleg annyira, hogy gyerek fejjel prostituálódni kezdjen?
2021. ápr. 9. 12:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#14 Jogos a kérdés! A gimi az azért helyben van vagy a legközelebbi városban.

Inkább fősulira jellemző, ahol 100-200km-t kell utazgatni az otthonról meg az albérletet fenntartani. Ott inkább szexelnek pénzért a csajok.

2021. ápr. 9. 13:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen már velem is elofordult de nem sok srácnak engedtem még hogy fizessen. Idén érettségizek. 20L
2021. ápr. 19. 09:05
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én csak hallottam róla hogy a csaj vállalt ezt-azt és jó páran at mentek rajta
2021. ápr. 19. 11:37
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt egy "legenda" gimiben egy lányról, aki bárkit kielégített orálisan, ha nem volt ápolatlan a srác. Ismertem személyesen is a csajt, és nem tartottam furának a sztorit, mert eléggé r*b@ncos volt. Viszont ez mindig csak egy legenda volt, sosem derült ki, hogy igaz-e, vagy sem.
2021. máj. 8. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!