Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ubi97 kérdése:
Sok fiú popsi szerető lány van?
Figyelt kérdés
gimibe elég gyakori az ilyen , hogy tudok rájönni , hogy az az adott lány odavan a popsikért és eljátszana vele?2020. máj. 11. 11:16
1/5 anonim válasza:
"gimibe elég gyakori az ilyen" Álmodozz csak!
2/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ez érdekli a lányokat.
3/5 anonim válasza:
Szóval te egy olyan pasi vagy aki arra vagyok h egy lány játszón a seggeddel amit popsinak hívsz és állítólag egy gimnazista lány ezért oda van . ?
Szerintem ugorj neki meg egyszer
Jó mondjuk mindig is szerettem ha egy pasinak formás markolni való a hátsója..
DE tini lányként sose jutott eszembe barmi mást csinálni egy fiú fenékével a markoláson simogatáson kívül..
Prosztata izgatást dildot vibrir felcsatist CSAK felnőtt fejjel csináltam pasinak.. .
Azt ugy hogy abban a korszakomban voltam hogy minden ami szokatlan de a másoknak jó bele mentem mert miért Ne .. ha örömöt okozhatok az nekem is öröm..
De ezt nem fogja megtenni egy gimis kislány.
4/5 anonim válasza:
Minden relatív... 5 millió nő él Mo-n, ha csak az 1%-uk kimondottan szeret a ffi hátsóval játszadozni akkor az már 50.000 azaz sok. Ha viszont a környezted nézed és ismersz 200 lányt akkor 2 meg nem sok.
5/5 anonim válasza:
Miért játszana s seggeddel? Ilyen hülye kérdést,még életemben nem hallottam. De olyat se hogy egy lány játszott volna a férfi fenekével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!