Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti gimnáziumban kitettétek/kiteszitek a melleiteket? Mennyit engedtek láttatni magatokból? Matrózblúzban is kirakjátok?
Figyelt kérdés
2020. aug. 17. 13:38
1/5 anonim válasza:
Gimibe is voltak olyan felsőim amiből kint volt a mellem. Nem hordtam matrózblúzt.
2/5 anonim válasza:
Naná én még garbóban is kiraktam fullra
3/5 anonim válasza:
Nálunk kötelező volt a matrózblúz, de ki kell ábrándítsalak, annak csak az animékben van olyan szabása, hogy abban bárkit ki lehet pakolni. :D A nyakam nem látszott ki belőle, de utáltam, istenem!
4/5 anonim válasza:
3. vagyok. Srácok, mielőtt tovább rohamoztok privátokkal, kérlek gondoljátok át, hány száz évvel ezelőtt volt kötelező a matrózblúz! :'D Nem mintha zavarna, hogy tizenéves fiúkák írnak rám, csak gondoltam szólok. xD
5/5 anonim válasza:
#4 hidd el, van, ahol most is kötelező a matrózblúz😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!