Matrózblúz egyetemre?
Sziasztok!
Még 1,5 éve írtam ki egy kérdést, ezt: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Nos, ez a dolog még mindig megmaradt, viszont közben végeztem a középiskolával, és nem kötelező már a matrózblúz sehova. Szerintetek egyetemre hordhatnám? Nem akarnám azt, hogy soha többet ne legyen rajtam, mert hát na...>< Mit gondoltok?
Azt veszel fel amit akarsz, felnőtt vagy. Az ízléstelenség felsőfokától kezdve a proli ruházaton át a báli ruháig bármiben járhatsz órára, csak ruha legyen rajtad.
Meg kell szokni, hogy bármit csinálhatsz, maximum következményei lesznek. Mérlegelsz aztán saját belátásod szerint meghozod a döntést.
Na akkor reálisan.
A matrózblúz azért nem hétköznapi ruhadarab.
Ne hord!
5.-nek.
Kosztüm és blúz. Az más! Az a normális öltözék, a matrózblúz nem.
Nőként elég gázos mert női matrózt még nem láttam, de fiúnak oké.
F
Kedves utolsó válaszoló!
Ha szeretnéd hordani a matrózblúzom, szívesen kölcsön adom, végigsétálhatnál benne egy kört velem az egyetemen. Sőt, a legjobb az lenne, ha mindketten abban lennénk, hogy meglássuk kin nevetnek jobban. Esetleg egy szoknyát is fel tudok hozzá ajánlani, hogy biztosan nagyon csini légy. :)
A többieknek köszönöm szépen a választ!
A buták biztos nevetnének hisz egyetemről van szó és gondolom a 20-as évek fotóin is amin a fiúk ruházata volt!
Nézz utánna ha nem hiszed.
Nem kell cinikusan válaszolni mert a szoknya nem matrózblúzhoz való.
Persze én vagyok a hülye mert régen normálisan a fiúk hordták nem véletlenül csak ezt azok nem tudják és azért nevetnének?
Akkor ki a buta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!