Matrózblúz munkában?
Színházban dolgozom diákmunkásként. Azt mondták mehetek nyugodtan ünneplőben, matrózblúzban. Elegáns kösztümben vagyok de alatta matrózblúzt hordok, mert szeretem és nincs is más. Estére meleg lesz az előtérben és olykor levetem a blézerem, ekkora csak matrózblúzban vagyok. Kolléganőim szerint nincs ebben semmi rossz,mégis megnéznek az emberek. Mi kivetni való van ebben?
L/18
Szia, szerintem nem kivetnivaló, hanem meglehetősen cuki. Aranyosak, különlegesek a lányok matrózblúzban, én azért néznélek meg, mert tetszel.
F/23
A kérdés 'vótmá, nem hiszem, hogy azóta nem tudtad eldönteni, így eléggé kamu szagú.
De, ha mégis valódi kérdés lenne: Szerintem teljesen jó, általában a szabása és az anyaga miatt útálja mindenki a matrózblúzt. Ha neked ilyen gondod nincs akkor vedd fel nyugodtan, szerintem kellően elegáns. Az, hogy megnéznek az emberek nem feltétlenül egy negatív dolog, ez azért van mert ritkán hordják ilyen közegben.
Szerintem azért néznek meg, mert csini vagy :)
Hordd csak a matrózblúzt, elvégre a vezetőség is engedi, neked is tetszik, akkor meg hol a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!