Ki van ma ünneplőben? ^^
Én igen, és nagyon élvezem. Szeretem az ilyen napokat. Ti?
17/L
#1 Mert ma vannak az iskolákban az október 23-ai ünnepségek.
Kérdező, én mindig is utáltam ezeket a kiöltözős napokat. De jó neked, hogy te szereted. :)
Én nem, mert abszolút fo.......ok rá, mert nem szeretem az ünneplőt.
20/nő-még iskolás, szakmatanuló(jövőre majd még 1 szakmát csinálok, ami még 2 év lesz)
Nekem 7:30kor (7:45kor kezdődik az első órám) a kocsiban jutott eszembe, hogy ünneplőben kellett volna suliba menni. Szóval ennyit a mai suliról. :)
Egyébként utálom az ünneplőt, főleg a balerinacipőt.
Én, és szeretek is elegánsabban felöltözni.
18/L
egyetemista vagyok, már megúszom, nem kell többé...
amúgy vicces, mert kb gimi eleje óta tök elegánysan öltözök szerintem, normális farmerek, szoknyák, blúzok, ingek, zakók, mint a bankszektorban, mert ez a stílus jön be, de valamiért az összes hlye tanárom folyton sírt, hogy "ez nem megfelelő ruha", mert a nemzeti érzelem és gyász kimutatásához csak egy kényelmetlen, sehogysem álló vászonnadrág illik egy műszálas, rikító fehér ingszörnnyel
Utolsó vagyok:
Válasz privátra, bárki is írta, de, szeretek elegánsan öltözni. Majdnem mindig elegánsabb vagyok az átlagnál. Ettől még olyan ruha, hogy "ünneplő" továbbra sem létezik. Létezik alkalom, és az alkalomhoz illő öltözet, de nem létezik olyan, hogy ünneplő.
Az iskolai fekete nadrág/szoknya-fehér ing/blúz például szerintem nem tartozik az elegáns öltözetek közé. Sokkal inkább egy egyenruha és ezeken az iskolai rendezvényeken kívül (ahol ez a drass code) majdnem sehova nem felel meg. Temetéseken szokták a koporsót a sírhoz vinni ilyen öltözetben, de a gyásznép is máshogy öltözik már. Ez volna az "ünneplő"? Menjen a francba a tanári kar és mindenki más, aki így gondolja. Azt is tarkón kellett volna rúgni, aki kitalálta a fekete öltöny fétist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!