Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Matrózblúz egyetemre?

Matrózblúz egyetemre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még 1,5 éve írtam ki egy kérdést, ezt: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

Nos, ez a dolog még mindig megmaradt, viszont közben végeztem a középiskolával, és nem kötelező már a matrózblúz sehova. Szerintetek egyetemre hordhatnám? Nem akarnám azt, hogy soha többet ne legyen rajtam, mert hát na...>< Mit gondoltok?

2020. febr. 2. 10:20
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
29, vagyok ott a linkemben a kép.
2020. febr. 16. 09:38
 32/40 A kérdező kommentje:
Azért az sokat elárul, hogy a linkelt egy darab képed mellett a google 100 másikat ajánl fel, ahol lány hordja. Te ezt hogy elemeznéd? Komolyan érdekel.
2020. febr. 16. 10:06
 33/40 anonim ***** válasza:

"A válaszíró 22%-ban hasznos válaszokat ad." - hemzseg helyesírási hibáktól, amiket írsz, bocsi, de én nem tudlak komolyan venni.

Kérdező: vegyél hozzá egy fekete kardigánt, úgy jobb. De ez amúgy olyan, amiben a japán diáklányok járnak? Fanok szoktak egyetemre is ilyenben járni. Én egyébként maradnék a kreppelt szoknyánál és a sima, fehér ingnél, az is aranyos/elegáns, de legalább nem tudnak rajta vitatkozni, férfi darab-e vagy sem.

2020. febr. 16. 11:42
 34/40 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Igen, olyan, mint a japán egyenruhák, illetve sok magyar gimiben is ünnepi egyenruha lányoknak.

Ezzel sem lehet vitatkozni, hogy férfi, vagy női ruha-e. Régen valóban uniszex volt, most már valamiért csak női ruha, aminek az okát én sem tudom pontosan.

A kedves vitatkozó emberünkkel már csak viccből írogatok, kíváncsi vagyok, mit talál ki még az igaza bizonyítására.

2020. febr. 17. 07:05
 35/40 anonim ***** válasza:
6%

33-as!

Ne engem vegyél komolyan hanem az érveimet amit linkekkel támasztok alá!

Nem én nevettetem magamat férfi ruhákba (sosem volt uniszex) hanem a tudatlanok.

Nem hinném hogy tele lennék helyesírási hibákkal, de valamibe nyílván bele kell kötni ha másba nem tudsz.

És hát nem mindég a leghangosabbnak van igaza (jelen esetben a többségnek) mivel itt fenn állhat az egy hülye 100-at csinál elv.

De röhögtessétek magatokat férfi ruhába végülis farsang időszak van.

2020. febr. 17. 07:41
 36/40 A kérdező kommentje:

Kezdjük ott, hogy a vesszőket nem, vagy csak néha-néha ismered. Emellett: ruhákban*, mindig*, fennáll*, végül is*.

Csak ezt a hozzászólásod néztem, szóval van benne valami, amit a válaszoló írt a helyesírásoddal kapcsolatban.

Természetesen, amit csinálsz, az meg a mindenki hülye, csak én vagyok villamos tipikus esete.

2020. febr. 17. 07:54
 37/40 anonim ***** válasza:
6%

Mit is mondjak erre...

Ismered a mondást, hogy senki sem tökéletes?

Lehet ti abban vagytok gyengék amiben én jobb.

Mellesleg telefonról pötyögök munkaidőben tehát egyrészt nehéz nem mellé nyúlni, másrészt nincs időm vissza olvasni mit b..sztam el.

A témára visszatérve nem azt mondom én vagyok a tökéletes, csupán egy öltözködési bakit közöltem amit észrevettem.

További jó helyesírási hiba keresést kívánok, ha már másba nem tudtok hibát találni.

2020. febr. 17. 14:57
 38/40 anonim ***** válasza:
6%

Ha már itt tartunk kedves nyelvészeink.

A 6-os versenyző a ne hord felszólítást egy “d”-vel írta holott a helyes ne hordd!

Lenne.

És elérkeztünk a 26-os 73%-os barátnőnkhöz.

Talál ő volt aki kioktatott hogy hemzseg az írásom a hibáktól, de a 26-os kommentjében temérdek ékezetmentes szó található meg!

Ha nem ő az csak egyezik a %-juk akkor viszont érdekes számomra, hogy csak nálam tünt fel ez az égbe vágó bűn vagy aki azt írja amit olvasni akar a nagyközönség az már akár fordítva is íródhat...

Bocsi, de így már én sem tudlak komolyan venni.

Bagoly mondja verébnek, igaz?

2020. febr. 17. 15:15
 39/40 anonim ***** válasza:
50%
Sikerült azóta felvenni valahova?
2020. márc. 10. 10:40
 40/40 A kérdező kommentje:
Igen, persze, volt már rajtam párszor azóta. :)
2020. márc. 10. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!