Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka , hogy nem élvez el a párom ?
Már több éve kapcsolatban vagyunk egymással, de még nem voltam képes elérni páromnál azt , hogy egy igazán jót élvezzen velem .
Előtte voltak már kapcsolataim , akinél rendszeresen elértem , hogy úgy rendesen elélvezzenek , velem együtt !
Mert nekem akkor a leges legjobb , ha tudom s látom , hogy a partneremnek is legalább olyan jó velem , mint nekem ő vele !
Ezért hát elégedetlen vagyok jelenleg , nem érzem magamat abszolút kezdőnek vagy tapasztalatlannak , ezért is állok érthetetlenül a valós tények előtt .
Szerintetek mi lehet az ok , amiért nem élvezi a szexet egy nő igazán ?
Mit tanácsoltok , mit tegyek , hogy a barátnőmnek is jó legyen ?
Mindenféleképpen kérdezd meg tőle,hogy miért van ez. De előtte probálhatnál más technikákat..gondolok itt az orális szexre,de akár ujjazásnál is.
Hidd el,mindegyik nő más. Sosem tudhatod éppen mi a jó neki. És ezt nőként mondom. Ha gondolod irj rám beszélhetünk erről komolyabban is
Több oka lehet. Az egyik hogy nincs meg a felek között a megfelelő úgymond szexuális hullámhossz (nem tudnak egymásra hangolódni, vagy NEM figyel eléggé a másik, nem ismerik egymás vágyait, hogy jó a másiknak, mi nem stb.). A másik mentális blokkok, gátlások.
Az előbbivel tudsz leginkább mit kezdeni, még jobban figyelsz és beveted a kommunikációnak nevezett csodafegyvert. Első körben kérdezd meg, hogy el tud-e jutni a csúcsra egyedül maszturbáció útján. Tipp: közös maszturbáció mint előjáték és figyeld meg mit hogy csinál.
A másik... az már nehezebb dió. Ha túl mélyen ülnek bent a komplexusok akkor azt csak szakember tudja kipiszkálni. Akkor is segít a megértés, a támogatás, éreztetni hogy így is szereted.
Én már többször kérdeztem tőle , hogy neki is jó e a szex velem , mire annyit felelt : hm - majd rántott a vállán .
Aztán volt olyan is , amikor azt felelte , hogy a kedvemért le fekszik velem .
De volt mikor azt mondta , ő megvan szex nélkül is és hogy igazán nem érdekli annyira a szex .
És volt olyan is , mikor szex közben megkért , hogy majd szóljak neki mikor végeztem .
Ajjaj akkor a 2. verzió :( ha szerencséd van akkor az aszexualitását mentális problémák okozzák, de ezen csak szakember tud segíteni, egyedül nem fogod tudni a démonjaitól megszabadítani.
Ha valaki alapból nem élvezi a szexet csak "elviselni" annak értelemszerűen orgazmusa sem lesz. A "szólj ha végeztél" = inkább ne is csinálnád, de ha már elkezdted akkor fejezd be minél hamarabb. Mintha tudomást sem akarna venni a szexről. Ez a mondat inkább korábbi traumatikus hatásokra utal, a szexualitástól történő szándékos távolságtartásra.
Remélem nem aszexuális a párom , bár akár mi is a probléma okozója , elég nagy a baj .
A rendszeres elutasítás , meg a kényszer szerű szex , hát ezt még így én sem tudom élvezni már !
Amikor megkérdeztem tőle , hogy vonzódik e hozzám , vagy kíván e egyáltalán , akkor is csak egy HM : ja - volt a válasz , de olyan halkan s bizonytalanul !
#9 segítek, hozzád vonzódik, szeret (különben nem menne bele abba amit nem kíván), de a szexualitás nem vonzza, sőt taszítja. A "szólj ha befejezted" azt jelenti, hogy fejben mintegy "itt sem akarok lenni, csak a testem van itt", szándékos távolságtartást jelez a szexualitástól.
Jól látod, nagy a baj, komoly mentális problémákra, szexuális zavarra utal az ilyen szintű elutasítás. Ezen te nem fogsz tudni segíteni, egy szakember felkeresése lenne célszerű más megoldás nincs ilyen akut esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!