Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az oka , hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka , hogy nem élvez el a párom ?

Figyelt kérdés

Már több éve kapcsolatban vagyunk egymással, de még nem voltam képes elérni páromnál azt , hogy egy igazán jót élvezzen velem .

Előtte voltak már kapcsolataim , akinél rendszeresen elértem , hogy úgy rendesen elélvezzenek , velem együtt !

Mert nekem akkor a leges legjobb , ha tudom s látom , hogy a partneremnek is legalább olyan jó velem , mint nekem ő vele !

Ezért hát elégedetlen vagyok jelenleg , nem érzem magamat abszolút kezdőnek vagy tapasztalatlannak , ezért is állok érthetetlenül a valós tények előtt .

Szerintetek mi lehet az ok , amiért nem élvezi a szexet egy nő igazán ?

Mit tanácsoltok , mit tegyek , hogy a barátnőmnek is jó legyen ?

2021. márc. 18. 23:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Amikor tőle megkérdezted, ő mit mondott erre? Biztos őt is zavarja, hogy nem tud elélvezni közben.
2021. márc. 18. 23:24
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem élvezi a szexet, vagy nem élvez el? A kettő nem ugyanaz. A nők nagy része nem tud szex közben elélvezni, vagy csak nagyon nehezen és ritkán, de az nem jelenti azt, hogy szar nekik a szex.
2021. márc. 18. 23:27
 3/12 anonim válasza:
89%

Mindenféleképpen kérdezd meg tőle,hogy miért van ez. De előtte probálhatnál más technikákat..gondolok itt az orális szexre,de akár ujjazásnál is.

Hidd el,mindegyik nő más. Sosem tudhatod éppen mi a jó neki. És ezt nőként mondom. Ha gondolod irj rám beszélhetünk erről komolyabban is

2021. márc. 18. 23:28
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Több oka lehet. Az egyik hogy nincs meg a felek között a megfelelő úgymond szexuális hullámhossz (nem tudnak egymásra hangolódni, vagy NEM figyel eléggé a másik, nem ismerik egymás vágyait, hogy jó a másiknak, mi nem stb.). A másik mentális blokkok, gátlások.

Az előbbivel tudsz leginkább mit kezdeni, még jobban figyelsz és beveted a kommunikációnak nevezett csodafegyvert. Első körben kérdezd meg, hogy el tud-e jutni a csúcsra egyedül maszturbáció útján. Tipp: közös maszturbáció mint előjáték és figyeld meg mit hogy csinál.

A másik... az már nehezebb dió. Ha túl mélyen ülnek bent a komplexusok akkor azt csak szakember tudja kipiszkálni. Akkor is segít a megértés, a támogatás, éreztetni hogy így is szereted.

2021. márc. 18. 23:36
 5/12 A kérdező kommentje:

Én már többször kérdeztem tőle , hogy neki is jó e a szex velem , mire annyit felelt : hm - majd rántott a vállán .

Aztán volt olyan is , amikor azt felelte , hogy a kedvemért le fekszik velem .

De volt mikor azt mondta , ő megvan szex nélkül is és hogy igazán nem érdekli annyira a szex .

És volt olyan is , mikor szex közben megkért , hogy majd szóljak neki mikor végeztem .

2021. márc. 18. 23:42
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet hogy aszexuális?
2021. márc. 18. 23:44
 7/12 anonim válasza:
85%
Hát ha igy nyilvánul meg az elég gázos..vagy normálisan beszéljétek meg ezt vagy inkább sehogy.
2021. márc. 18. 23:44
 8/12 anonim ***** válasza:
77%

Ajjaj akkor a 2. verzió :( ha szerencséd van akkor az aszexualitását mentális problémák okozzák, de ezen csak szakember tud segíteni, egyedül nem fogod tudni a démonjaitól megszabadítani.

Ha valaki alapból nem élvezi a szexet csak "elviselni" annak értelemszerűen orgazmusa sem lesz. A "szólj ha végeztél" = inkább ne is csinálnád, de ha már elkezdted akkor fejezd be minél hamarabb. Mintha tudomást sem akarna venni a szexről. Ez a mondat inkább korábbi traumatikus hatásokra utal, a szexualitástól történő szándékos távolságtartásra.

2021. márc. 18. 23:48
 9/12 A kérdező kommentje:

Remélem nem aszexuális a párom , bár akár mi is a probléma okozója , elég nagy a baj .

A rendszeres elutasítás , meg a kényszer szerű szex , hát ezt még így én sem tudom élvezni már !

Amikor megkérdeztem tőle , hogy vonzódik e hozzám , vagy kíván e egyáltalán , akkor is csak egy HM : ja - volt a válasz , de olyan halkan s bizonytalanul !

2021. márc. 19. 00:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

#9 segítek, hozzád vonzódik, szeret (különben nem menne bele abba amit nem kíván), de a szexualitás nem vonzza, sőt taszítja. A "szólj ha befejezted" azt jelenti, hogy fejben mintegy "itt sem akarok lenni, csak a testem van itt", szándékos távolságtartást jelez a szexualitástól.

Jól látod, nagy a baj, komoly mentális problémákra, szexuális zavarra utal az ilyen szintű elutasítás. Ezen te nem fogsz tudni segíteni, egy szakember felkeresése lenne célszerű más megoldás nincs ilyen akut esetben.

2021. márc. 19. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!