Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvez el ilyenkor sokkal gyorsabban a párom?
amikor ő van fent, akkor tudjuk akár órákig is csinálni, ő diktálja a tempót szóval olyankor minden rendben van.
Amikor én vagyok fent, lovagló pózban sincs semmi gond, mert nekem simán van orgazmusom, viszont alig 10 perc alatt elélvez. Próbáltam már lassabban is mozogni, Mrg gyorsabban is, csináltuk már úgy is, hogy ő mondta mikor gyorsítsak, lassítsak, de így valahogy nem bírja sokáig. Nekem egyébként nem akkora gond, mert nálunk az előjáték eleve egy hosszabb dolog, pont ezért nem értem hogy akkor misszionárius pózban miért tudja késleltetni.
23L
Több oka lehet. Lehet szimplán, csak ez jön be neki jobban, de azis lehet, hogy az érzés számára így intenzívebb. (Gondolom neked is más érzés egy misszionárius, és egy lovagló)
Illetve nem utolsó sorban egy igen fontos dolog: a látvány:D
Magamból kiindulva a látvány, és hogy a párom irányít egyszerre nagyon izgató, habár a végén szeretem átvenni az irányítást, nekem is mindig rövidebb úgy, ha ő van felül.
10 perc kefélés az nem kevés.
és ha neked ez nem gond, tehát jó, akkor mi a baj?
Semmi, nincs baj. Csak kiváncsi voltam hogy van e olyasvalaki akinél ez hasonlóképpen történik. Mert sokszor hallom a barátnőimtől, hogy ha ők vannak felül, akkor nem tud elélvezni a párjuk, vagy csak nagyon nehezen, és nálunk meg pont fordítva van.
Ment a zöld pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!