Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért élvez el ilyenkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvez el ilyenkor sokkal gyorsabban a párom?

Figyelt kérdés

amikor ő van fent, akkor tudjuk akár órákig is csinálni, ő diktálja a tempót szóval olyankor minden rendben van.

Amikor én vagyok fent, lovagló pózban sincs semmi gond, mert nekem simán van orgazmusom, viszont alig 10 perc alatt elélvez. Próbáltam már lassabban is mozogni, Mrg gyorsabban is, csináltuk már úgy is, hogy ő mondta mikor gyorsítsak, lassítsak, de így valahogy nem bírja sokáig. Nekem egyébként nem akkora gond, mert nálunk az előjáték eleve egy hosszabb dolog, pont ezért nem értem hogy akkor misszionárius pózban miért tudja késleltetni.

23L

2019. márc. 3. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Több oka lehet. Lehet szimplán, csak ez jön be neki jobban, de azis lehet, hogy az érzés számára így intenzívebb. (Gondolom neked is más érzés egy misszionárius, és egy lovagló)

Illetve nem utolsó sorban egy igen fontos dolog: a látvány:D

Magamból kiindulva a látvány, és hogy a párom irányít egyszerre nagyon izgató, habár a végén szeretem átvenni az irányítást, nekem is mindig rövidebb úgy, ha ő van felül.

2019. márc. 3. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

10 perc kefélés az nem kevés.

és ha neked ez nem gond, tehát jó, akkor mi a baj?

2019. márc. 3. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az,hogy lovagló pózban retgenetesen izgató látvány egy élvező nő. Nem mellesleg fekve jut vér a fejébe is így mindent összevetve gyorsabban elmegy. Próbáljatok párnákat pakolni a feje alá akár kicsit félig űlve is fekhet. Mondjuk,ha neked nincs bajod ezzel akkor nincs nagy baj.
2019. márc. 3. 22:16
 4/7 A kérdező kommentje:

Semmi, nincs baj. Csak kiváncsi voltam hogy van e olyasvalaki akinél ez hasonlóképpen történik. Mert sokszor hallom a barátnőimtől, hogy ha ők vannak felül, akkor nem tud elélvezni a párjuk, vagy csak nagyon nehezen, és nálunk meg pont fordítva van.

Ment a zöld pacsi

2019. márc. 3. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi férfiak szeretjük, ha a csaj rajtunk lovagol, nagyon izgató. Meg ilyenkor a nő a domináns, az irányítást te veszed át. Amúgy más férfi jó, ha összesen bírja 10 percig.
2019. márc. 3. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
10 perc az nem kevés. Azért élvez el hamarabb mert ez a póz jobban izgatja.
2019. márc. 3. 23:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, fogalmam sincs miért van így, sokszor kérem hogy cseréljünk akkor én vagyok fennt akkor iszonyú sokáig bírom, valószínű mert én diktalom a tempót és mélyebbre lehet szurni, akkor ha jól eltalalom elég pár dofes és barátnőm remeg 😊Hátulról kutyusba se bírom sajnos sokáig, akkor szerintem maga a látvány miatt vagy passz fogalmam sincs 29/F
2019. márc. 4. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!