Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik milyen érzést vált ki belőletek, ha az új csajnál gyorsabban elmentek?
10-15 perc?:D Teged meg nem b∆sztak meg rendesen.
10-15 perc kb az elojatek (se).
10-15 perc maga az aktus előjáték nélkül alpári barátom. Maga az aktus részénél pedig elég 15 perc a nők nagyobb hányadánál, ha jól csinálod és előtte volt megfelelő előjáték. Vagy nem találkoztál még ebbe eső lánnyal, vagy pedig te nem tudsz valamit. Én utóbbira tippelnék.
A kérdésre válaszolva pedig de, persze annak érezném, de nem törnék össze. Sok minden miatt lehet, hogy elsőre ilyen volt, illetve nem tudtam visszatartani. Majd összeszokunk. Ha meg nem lesz rá lehetőség, akkor meg nem voltam fontos számára.
#3 - Te rendesen elolvastad amit irtam:) baratom.
Dugogass csak 10-15 perceket ,ha neked az a jo
Nincs azzal semmi baj.
A legtöbb partnerem előjáték alatt így is úgyis kicsikarta majdnem mindig hogy tüzeljek, második úgyis sokára jön.
És az esetek többségében szabályosan imádták ha nem bírtam olyan sokáig, mert ez (a többi rajtam látható jeleken túl) azt jelezte nekik, hogy ennyire oda vagyok értük.
Nálam az van hogy új lánnyal első alkalommal nagyon hamar elélveszek pár perc....viszont megmarad a teljes merevedés és simán mehet tovább a második élvezésig már sokáig.
Második harmadik alkalommal találkozunk már tudom irányítani mikor élvezzek el, amikor szól a lány hogy nem bír többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!