Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám férne egy kis segítség, vad nővel hozott össze az élet?:)
Szóval, megvan köztünk az összhang, a nő nagyon művelt, értelmes, jó humorérzéke van, nagyon oldott közöttünk a hangulat, egyszóval teljes a rózsaszín köd. Nemrég lefeküdtünk egymással (többször), viszont félek, hogy ilyen téren nem passzolunk és kevés vagyok neki.
Én nagyon igényelném férfi létemre a lassú, meghitt szeretkezést, jó lenne minden porcikáját kényeztetni. Ő viszont egy vadmacska, azt élvezi csak, ha keményen dugom, vagy szex előtt ráül az arcomra, hogy kielégítsem. Vadul lovagol, ezzel nincs baj, csak nekem nagyon hiányzik a visszafogottság is. Mondtam neki, hogy mit szeretnék, de ő azt a teszt nem nagyon élvezi. Mit csináljak másképp?
29/F 26/N
Hiába nem tetszik némelyeknek a válaszom, a szex partnerségen alapul, és szerintem nem annak kéne kizárólagosan meghatároznia, hogy a nő hogy szereti, és ha nem az van, akkor leminősít férfiként, szeretőként.
Korábban az volt a fáma, hogy a jó asszony az urának a szexuális tárgya, neki az a dolga, hogy a férfinek jó legyen, ha ő nem élvezi, az nem szempont. Ezt a nyugati társadalmak a 20. században meghaladták, de hiba lenne átesni a ló másik oldalára.
Soha nem minősítettem le a partneremet, ha nem illettünk össze. Ha valakivel nem egyeznek a szexuális igényeim, akkor nem akarok egész életemben megalkudni. Eltudom dönteni, hogy nekem mi a jó és a megfelelő partnerrel egyenrangúan élvezhetem. Ha nem egyenrangú a szexuális élmény, akkor valakinek mindenképpen rossz lesz.
De miért is kéne olyan kapcsolatban lenni, ahol nem élhetné meg az ember a számára kielégítő szexet? Másik pasi megadhataná a nődnek, amit akar és neked is megadhatná egy másik lány, amit te akarsz.
Senkinek nem kell alárendelnie magát a másik akaratának és rosszul éreznie magát szex közben, egyik félnek sem kellemes egy normális kapcsolatban, ha a másik nem élvezi vele az együttlétet.
Én rávezettem a párom hogy lassan szeretem azóta figyel nagyon :-)
Sose szerettem vadul és a legtöbb pasi meg úgy szerette ahogy most a te nőd :-(
17-es!
Jól látod.
”Az hogy a legtöbb ember keményen szereti”
Ezt honnan tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!