Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elvalnatok ferjek/asszonyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ivett2018 kérdése:

Elvalnatok ferjek/asszonyok ha nem lenne szex a parotokkal? A tobbi lent

Figyelt kérdés
mit csinalnatok? Elvalnatok ha nem lenne szex a ferjetekkel? En 27 eves vagyok a parom 41 es van 4 kozos gyerek! A szex valahogy a parom reszerol nem mukodik! Nem akar szexelni de nem is akar beszelni rola csak annyit mond nincs velem baja se a szerszammal! De nekem ez akkorse fekszik! Semmilyen intimitas nincs koztunk! Se csokolozas se csok se oleles semmi erzeki! Ha szexeltunk is hideg hozzam be teszi kiveszi azert fain mert megvarja mig el elveztetem magam! Nyalasrol nem is beszelve 10 ev alatt max 3 szor! A lenyeg hogy nem igenyli a szexet! Vajon megcsal? Vagy csak egyszeruen mar nem kivan egyaltalan? Es csak Nem akar megbantani? Ha felhozom neki kellemetlen ( 2 es fel honapos a 4 ik gyerekunk es tavaly terhessegem alatt elhagyott ossze allt egy fiatalabbal nallam) ha igy lennetek elvalnatok????

2021. márc. 13. 08:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Ugyan mit kapnék, Madam?

Ha halomra potyogtatod a gyereket, közben semmibe nem néznek és itt rísz, hogy ha elválnál, hogy nőnének fel, közben hencegsz, hogy bokáig jártok a dellában. Ó egek. Kanada, az....🤭🤭🤭🤭

2021. márc. 13. 10:36
 22/28 A kérdező kommentje:
Ha annyira erdekel menj fel a bongeszore es utana erdeklodhetsz Te magad! Fogalmad sincs az eletemrol nem is ertem honnan veszel konkretumot? Nevetseges vagy! Szex problemam van nem anyagi es plane nem a gyerekek! Itt nem dominal ez semmit! Ah ertem ha mar az ember tarsasagot keres es segitseget akar baratokat ezen az oldalon akkor az mar nem normalis? Mert en kanadaban elek? Nagyszeru mar a szarmazasomat is fujod! Rasszista vagy! Ez nem kerdes! Nincs veled tovabb mit targyalnom! Orulok neki hogy bokaig vagyunk legalabb nekem van! Na szioka
2021. márc. 13. 10:44
 23/28 anonim ***** válasza:
54%
Ha valaki fogamzásgátlást javasol a helyzetedben és erre te rasszistának nevezed......... (miközben te kezdtél Kanadázni, nagyságos asszony) tényleg jóvanazúgy, szűjjé'még tízet 🙏
2021. márc. 13. 11:06
 24/28 anonim ***** válasza:
6# vagyok. Természetesen először beszélnék vele. De utána sem változna akkor ma egy évet. De az már nagyon maximum.
2021. márc. 13. 14:32
 25/28 A kérdező kommentje:

A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külső vagy belső tulajdonságait kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel.[1] A rasszizmus nyelvi alapon megnyilvánuló formája a lingvicizmus.

A polgári jog a személyek vagyoni és személyi viszonyait egyaránt szabályozza. A személyi viszonyok közé tartoznak a személyiségi jogok is. A Ptk. általánosságban védi a személyiségi jogokat, s egyes tipikus személyiségi jogokat külön, kifejezett védelemben részesít. A személyiségi jogok ún. „anyajoga” az általános személyiségi jogként elismert emberi méltósághoz való jog, melyből az egyes személyiségi jogok erednek.

Ezek az egyes, Ptk-ban szabályozott nevesített személyiségi jogok az alábbiak:

a, az élet, a testi épség, az egészség

b, a személyes szabadság, a magánélet, a magánlakás

c, a személy hátrányos megkülönböztetésével szembeni védelem

d, a becsület, a jóhírnév

e, a magántitokhoz, a személyes adatok védelméhez való jog

Ha ezeket ep esszel nem fogod fel mit jelent es mit tartalmaz huzd le magad Akkor! Neked nem all jogodban megmondani hogy ki mit hasznaljon szex kozben es hogy hany gyereket alapitson azt meg plane! Veletek magyarokkal ez a problema nem tudjatok a jogokat es csak dumaltok ne felj otthon lennek engem egy paran utalnanak mert mindanyitokat birosag ele allitatnalak! Tul sokat engedtek meg magatoknak massal szembe! Nem szabad serteni masnak a szemelyes emberi jogait! Te ezt megtetted plusz rasszista vagy!

2021. márc. 13. 15:58
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem házasodnék össze egy ilyen alakkal, 4 gyereket sem szülnék.De ha annyira hülye lennék, hogy ezeket megtettem, akkor már nem válnék el.
2021. márc. 14. 08:08
 27/28 A kérdező kommentje:

26 is valaszadonak

De igy nem lehet elni intimitas szeretkezes szex nelkul Nem kapcsolat

2021. márc. 25. 01:08
 28/28 anonim ***** válasza:
26# vagyok. Az biztos hogy nem. 😔
2021. márc. 25. 04:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!