Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elvalnatok ferjek/asszonyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ivett2018 kérdése:

Elvalnatok ferjek/asszonyok ha nem lenne szex a parotokkal? A tobbi lent

Figyelt kérdés
mit csinalnatok? Elvalnatok ha nem lenne szex a ferjetekkel? En 27 eves vagyok a parom 41 es van 4 kozos gyerek! A szex valahogy a parom reszerol nem mukodik! Nem akar szexelni de nem is akar beszelni rola csak annyit mond nincs velem baja se a szerszammal! De nekem ez akkorse fekszik! Semmilyen intimitas nincs koztunk! Se csokolozas se csok se oleles semmi erzeki! Ha szexeltunk is hideg hozzam be teszi kiveszi azert fain mert megvarja mig el elveztetem magam! Nyalasrol nem is beszelve 10 ev alatt max 3 szor! A lenyeg hogy nem igenyli a szexet! Vajon megcsal? Vagy csak egyszeruen mar nem kivan egyaltalan? Es csak Nem akar megbantani? Ha felhozom neki kellemetlen ( 2 es fel honapos a 4 ik gyerekunk es tavaly terhessegem alatt elhagyott ossze allt egy fiatalabbal nallam) ha igy lennetek elvalnatok????

2021. márc. 13. 08:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
87%
Már akkor elváltam volna, amikor összejött a fiatalabbal. Ha csak a szex gondd lenne akkor nem feltétlen, azt lehet korrigálni ha nagyon szeretné a pár. De én nem gondolkoznék a helyedben ezen, tudván hogy megcsalt basszus...Akkor valószínű most sincs másképp.
2021. márc. 13. 08:31
 2/28 anonim ***** válasza:
77%

Egy korábbi bejegyzésben idősebb volt a fiúd.

Valami fiatalító szert használ?

Ha igen, akkor kérek belőle tesa.

2021. márc. 13. 08:34
 3/28 A kérdező kommentje:
Tesa hmm 🤣 valoszinuleg elirtam. Fontos amugy? Szerintem nem! Koszikee
2021. márc. 13. 09:06
 4/28 anonim ***** válasza:
77%

Elírtad az élettársad korát akitől 4 pujád van?

Aham ja. Mesélj még kérlek.

2021. márc. 13. 09:09
 5/28 anonim ***** válasza:
77%
1-es, nyilván elváltál volna 3 gyerekkel meg a negyedikkel a hasadban, és vidáman letoltad volna a következő 20 évet. 😂
2021. márc. 13. 09:09
 6/28 anonim ***** válasza:
72%

Én biztos hogy nem tűrném sokáig. Főleg hogy fiatal vagy. Ha az én párom csinálná egy idő után biztos mondanám hogy szerintem ennyi volt.

37F

2021. márc. 13. 09:11
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

10 éve vagy vele és most vagy 27

Rideg veled szex közben

Életben 3x nyalt ki

De te vállaltàl vele 4 gyereket, bár épp el is hagyott a 4. terhesség alatt.

És most sem az a kérdés, hogy a fentiek miatt elhagynánk - e (naná). Neked most az a legnagyobb bajod, hogy ezzel az istenbarmával NINCS SZEX...!

B@szki életem, ha lenne, már az ötödik purdét várnád. Úgy érzed, le vagy maradva...?

2021. márc. 13. 09:22
 8/28 A kérdező kommentje:
4- meselek mondjuk mehetnel dolgozni is mint hogy ide firkalsz kotekedve nem vagyok kivancsi a hulyesegedre ha nem tetszik valami szoljal anyukam nyugodtan 😂 kolcson adom a parom himbilimbijet hatha rad mukodni fog
2021. márc. 13. 09:28
 9/28 A kérdező kommentje:

5 ik valaszadonak

Hat igen sajnos sokan ezt nem ertik 😔

2021. márc. 13. 09:29
 10/28 A kérdező kommentje:
6 ik valaszadonak mennyi a max ido amit adnal ennek az egesznek?
2021. márc. 13. 09:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!