Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elvalnatok ferjek/asszonyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ivett2018 kérdése:

Elvalnatok ferjek/asszonyok ha nem lenne szex a parotokkal? A tobbi lent

Figyelt kérdés
mit csinalnatok? Elvalnatok ha nem lenne szex a ferjetekkel? En 27 eves vagyok a parom 41 es van 4 kozos gyerek! A szex valahogy a parom reszerol nem mukodik! Nem akar szexelni de nem is akar beszelni rola csak annyit mond nincs velem baja se a szerszammal! De nekem ez akkorse fekszik! Semmilyen intimitas nincs koztunk! Se csokolozas se csok se oleles semmi erzeki! Ha szexeltunk is hideg hozzam be teszi kiveszi azert fain mert megvarja mig el elveztetem magam! Nyalasrol nem is beszelve 10 ev alatt max 3 szor! A lenyeg hogy nem igenyli a szexet! Vajon megcsal? Vagy csak egyszeruen mar nem kivan egyaltalan? Es csak Nem akar megbantani? Ha felhozom neki kellemetlen ( 2 es fel honapos a 4 ik gyerekunk es tavaly terhessegem alatt elhagyott ossze allt egy fiatalabbal nallam) ha igy lennetek elvalnatok????

2021. márc. 13. 08:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ne haragudj nem akartalak megbántani.

Kitartást neked.

2021. márc. 13. 09:30
 12/28 A kérdező kommentje:
7 - lehetnel kicsit finomabb is amugy koszike csak tudod itt van 4 gyerek veluk mi lesz?
2021. márc. 13. 09:33
 13/28 A kérdező kommentje:

8

It’s okay Semmi baj eleg szar helyzetbe vagyok es Nem birom mar tul vele ezt csinalni!

2021. márc. 13. 09:34
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Van 4 gyerek, válni nem akarsz: értem. Örülnék, hogy nincs szex!!!, mert 5.-et meg 10.-et ugyanebbe az idillbe nem volna bölcs dolog vállalni.

Nyitott házasság. Jobb ötletem nincs.

2021. márc. 13. 09:47
 15/28 anonim ***** válasza:
62%
(fog.gátlást, óvszert nem is emlegetek, minek.(?))
2021. márc. 13. 09:49
 16/28 anonim ***** válasza:
90%

Sajnálom, én sem bántani akartalak, egyszerűen kétségbeejtőnek találom, hogy a szexet hiányolod azzal, aki nem törődik veled és megaláz, holott fiatal vagy és remélhetőleg sok van még hátra. Kellene egy jó munka, hogy gondoskodhass magatokról meg egy szerető társ (!) neked, de emellett az ember mellett nem nagyon van esély egyikre sem.

Engem nem az zavarna, hogy nem akar d.gni velem, hanem hogy hogy nőnek így fel a gyerekek és mi lesz velünk.

2021. márc. 13. 10:00
 17/28 anonim ***** válasza:
Kinyaljalak?
2021. márc. 13. 10:02
 18/28 A kérdező kommentje:
15 - os valaszadonak! Draga kommentelo meg jo hogy nincs feltuntetve a szemelyazonossagod! Tudod e hogy ezert a szoert mit kapnal Kanadaban? Szerencsed van hogy nem itt vagy mert mar fel jelentettelek volna szemelyi jogsertesert es rasszizmusert! Itt kemenyen buntetnek ezert! Inkabb huzd el a beled a gumiovszerral egyutt es menj dolgozni a megelhetesert! Hala istennek es az eszunknek anyagi problemank az nincs es nem is lesz! Feltudjuk tisztessegesen nevelni a gyerekeinket ugy hogy minden meg van adva nekik! Es ha akarnank meg 2 is be tudnank vallani! Magyar penzbe atszamolva havi 2 es fel millionk jon be! Nem a gyerekeimel van problema hot hulye vagy!
2021. márc. 13. 10:31
 19/28 A kérdező kommentje:
16-osnak az elozo kommentbe mar a 18 asnak leirtam! Koszonom az aggodalmat de nincs hala istennek ra szuksegem!
2021. márc. 13. 10:34
 20/28 A kérdező kommentje:
14-es a nyitott hazassagba nem menne bele de en sem
2021. márc. 13. 10:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!