Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvalnatok ferjek/asszonyok ha nem lenne szex a parotokkal? A tobbi lent
Ne haragudj nem akartalak megbántani.
Kitartást neked.
8
It’s okay Semmi baj eleg szar helyzetbe vagyok es Nem birom mar tul vele ezt csinalni!
Van 4 gyerek, válni nem akarsz: értem. Örülnék, hogy nincs szex!!!, mert 5.-et meg 10.-et ugyanebbe az idillbe nem volna bölcs dolog vállalni.
Nyitott házasság. Jobb ötletem nincs.
Sajnálom, én sem bántani akartalak, egyszerűen kétségbeejtőnek találom, hogy a szexet hiányolod azzal, aki nem törődik veled és megaláz, holott fiatal vagy és remélhetőleg sok van még hátra. Kellene egy jó munka, hogy gondoskodhass magatokról meg egy szerető társ (!) neked, de emellett az ember mellett nem nagyon van esély egyikre sem.
Engem nem az zavarna, hogy nem akar d.gni velem, hanem hogy hogy nőnek így fel a gyerekek és mi lesz velünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!