Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,Nők nedvesedtetek már be valaha olyan dologtól amitől normálisan nem kellett volna?
Figyelt kérdés
pl olyan személy nyúlt hozzátok,masszirozás stb ,vagy látvány,és akaratlanul éreztetek szexuális izgalmat
pl családtag,ismerős,akivel amúgy nem kezdenétek
2021. márc. 13. 07:48
1/6 anonim válasza:
Két meleg barátom csókolózására felizgultam... Mai napig nem értem miért....
2/6 anonim válasza:
Fogorvosnál 1x. Nem tudom, nem értem, ne kérdezd. 😁
Ahogy megláttam a szurit, hamar elment a kedvem.
3/6 anonim válasza:
Egy lany osztalytarsamra tavaly, nem tufom miert
4/6 anonim válasza:
Egy randin. Csak álltunk egymással szemben maszkban, de éreztem, hogy odalent dolgok történnek...
5/6 anonim válasza:
Egyszer amikor a fodrász a tarkómat és a fejbőrömet masszírozta.
6/6 anonim válasza:
#1 Mert a melegek sexyk és izgatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!