Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáltátok valaha a Chili sexet?
Én tegnap próbáltam ki a barátnőmmel. Én akartam, mert szeretem a Chili paprika szószokat, és baromságból felhoztam, hogy chili krémet rakok a farkamra és úgy szexelünk.
Noha röhögtünk az ötleten de Őt is érdekelte a felvetés és megcsináltuk.
Nem tudom eldönteni, hogy fájdalmasabb vagy izgatóbb volt-e mert mind 2 volt bőven.
Nekem nagyon izgató volt, a barátnőmnek kevésbé de azt mondta közel sem volt olyan rossz.
Amikor elmentem, mind kettőnk leöntöttük egymást és utána már nem fájt.
Ne kamuzz!
Ilyen hülyék nincsenek.
Ha bekennéd magad,az is égetne.De barátnőd puncijából hogy mosnád ki?Gondolkozz,mielőtt kamuzol!
Ez egy hlyeség és ilyen nincs.
Max valamiféle univer "chili" szósszal, amiben 0,9%-nyi ki tudja milyen elvileg erős paprika van.
De ha az valami moruga, vagy carolina reaper lenne, akkor nemhogy egy csepptől, de már a levegőben lévő kipárolgásától leégne a micsodátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!