Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye van barátság extrákkal. Na már most nekem ,,párkapcsolatom" van extrák nélkül. Ez mellett lehet valaha normális párkapcsolatom?
Barátok voltunk nagyon sokáig, aztán ,,szerelem" lett és járni kezdtünk. Ez nem vált be, mert arra jutottunk, hogy ez továbbra is barátság testi kapcsolatzal, szóval a későbbiekben sokkal lazábra vettük.
Mára mindent csinálunk, amit egy jó szerelmes pár csak pont az ,,extrákat" nem. Randizunk(most épp nem, de mindig együtt mentünk moziba, és gyakran éttermeztünk) filmes esték, szar nap után lelki segély, össze bujós utáljunk együt mindenkit napok, stb.
Én szeretnék egy normális párkapcsolatott végre, de tudom, hogy nem vele, mert (jajj de klisés...) ő annál több nekem mint egy sima barátnő. Többször beszéltünk róla, és őt elvileg nem zavarja (akarom hinni, hogy elmondja, ha nem így van), viszont a páromat lehet zavarná, ez a viszony egy másik lánnyal.
És most miért nem csináljátok az extrákat?
Amugy igen lehet normális párkapcsolatod, ha ez megmarad barátságnak, de a barátnő nem fog örülni, ha többet leszel a lány barátoddal mint vele, szóval ritkitani kell a mozis, vacsis, lelkifröcsis estéket vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!