Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanítottatok valaha valakit szexelni vagy masztizni?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok? Pontosan hogy történt?2021. márc. 1. 16:44
1/15 anonim válasza:
Szóban igen, még fiatalabb koromban a legjobb barátnőmet.
2/15 anonim válasza:
18 voltam, lány, elvettem egy 16 éves srác szüzességét, de sokat nem tanult belőle. :D
3/15 anonim válasza:
Volt olyan barátnőm akinek én voltam az első pasi. Én tanítottam csókolózni, dugni, szopni!
4/15 anonim válasza:
igen irányított maszti keretein belül
5/15 anonim válasza:
#2! Honnan tudod, miből gondolod, hogy sokat nem tanult belőle?
6/15 anonim válasza:
#5 nem tartott sokáig neki és nem érdekelte, nekem mi jó, csak betette és elment. :D
7/15 anonim válasza:
Szopizni tanitottam egy akkor 18 éves duci cigánylányt. Akkor én 44 éves voltam.
8/15 anonim válasza:
Nem, dehogy.
Mégis hogyan képzeled? Ül két vadidegen, aztán magyarázzák, hogy és akkor megfogod, utána mozgatod...?
9/15 anonim válasza:
#6! A legtöbb szűz srác nem bírja sokáig! De ha rád nem figyel, nem törődik veled az egy önző, bunkó hozzá állás! Sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!