Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok így valaha pasit magamnak?
Évekig voltam az első kapcsolatomban, szakítottam. Minden nap bent vagyok a városban, posztolok, de nem igazán találnak be a srácok. A külsőmet belsőmet mindenki dícséri, de sehol senki, a szeretgetés és a szex viszont hiányzik.
20/L
Random, bárkit, és bármit megdugni akaró pasik privát ajánlatainak garmadája a postafiókodban: 3...2...1. :)
Mindenki dícséri? ez azért néha elég furcsán működik.
Mutass már egy képet hogy tényleg annyira szép vagy-e vagy csak anyu mondta, és amúgy nem. ;)
szia,
ezt a mondatot nem ertem: Minden nap bent vagyok a városban, posztolok, de nem igazán találnak be a srácok
poszotlok es nem talalnak be? ez mit jelent?
es ahogy mondani szoktak, minden zsak megtalalja a foltjat. ;)
Tehát, kitette a portékát, és most várja a sülthalat hogy majd kotornak utána, asszem a problémát meg is fejtettük.
Tipik instagram-bereczkinoémi jelenség. :D
Ha nem vagy "bányarém" simán találsz!
Ha elmúlik ez a szar, és lehet menni buliba, ott kicsit közeledsz ahhoz aki ott bejön, szerintem azonnal rádbuknak :)
De ha nem akarsz addig várni, regisztrálj fel valami társkeresőre :) ott ritka az olyan nő, aki jól néz ki és komoly kapcsolatot keres (mert őket általába nagyon hamar "levadásszák")
Hát ha csak dugni akarsz akkor találsz, egy szinte "tökmindegyhogynézki" nő kirak egy képet az Fb-re máris tucatnyi "sziaismi" üzenetet kap naponta. Kis rutinnal az is kiszűrhető hogy ki az aki csak képizélni akar. Itt is kapni fogsz egy marék privit a provokatív kérdésedre.
Jah, hogy neked normális pasi kell? Hát babám az a legnehezebb :D
Félig offtopic, de igaz. A nők többnyire két okból nem találnak partnert/társat. Az egyik hogy nem "mozognak" közösségben, nem ismernek meg új embereket. A másik hogy a saját adottságaikhoz képest több szinttel feljebb teszik a lécet. Ahogy mondani szokták varrónő ne akarjon főorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!