Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Találok így valaha pasit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találok így valaha pasit magamnak?

Figyelt kérdés

Évekig voltam az első kapcsolatomban, szakítottam. Minden nap bent vagyok a városban, posztolok, de nem igazán találnak be a srácok. A külsőmet belsőmet mindenki dícséri, de sehol senki, a szeretgetés és a szex viszont hiányzik.

20/L

2021. febr. 16. 11:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Valamiért félnek kezdeményezni nálad. Lehet már annyira jó csajnak tűnsz az instán, hogy elérhetetlennek tűnsz. Sok ilyen van.
2021. febr. 16. 11:32
 2/14 anonim ***** válasza:
27%

Random, bárkit, és bármit megdugni akaró pasik privát ajánlatainak garmadája a postafiókodban: 3...2...1. :)

Mindenki dícséri? ez azért néha elég furcsán működik.

Mutass már egy képet hogy tényleg annyira szép vagy-e vagy csak anyu mondta, és amúgy nem. ;)

2021. febr. 16. 11:39
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

szia,

ezt a mondatot nem ertem: Minden nap bent vagyok a városban, posztolok, de nem igazán találnak be a srácok

poszotlok es nem talalnak be? ez mit jelent?

es ahogy mondani szoktak, minden zsak megtalalja a foltjat. ;)

2021. febr. 16. 11:42
 4/14 anonim ***** válasza:
Lehet rendőr.
2021. febr. 16. 11:44
 5/14 anonim ***** válasza:
68%

Tehát, kitette a portékát, és most várja a sülthalat hogy majd kotornak utána, asszem a problémát meg is fejtettük.

Tipik instagram-bereczkinoémi jelenség. :D

2021. febr. 16. 11:45
 6/14 anonim ***** válasza:
65%

Ha nem vagy "bányarém" simán találsz!

Ha elmúlik ez a szar, és lehet menni buliba, ott kicsit közeledsz ahhoz aki ott bejön, szerintem azonnal rádbuknak :)

De ha nem akarsz addig várni, regisztrálj fel valami társkeresőre :) ott ritka az olyan nő, aki jól néz ki és komoly kapcsolatot keres (mert őket általába nagyon hamar "levadásszák")

2021. febr. 16. 11:48
 7/14 anonim ***** válasza:
38%

Hát ha csak dugni akarsz akkor találsz, egy szinte "tökmindegyhogynézki" nő kirak egy képet az Fb-re máris tucatnyi "sziaismi" üzenetet kap naponta. Kis rutinnal az is kiszűrhető hogy ki az aki csak képizélni akar. Itt is kapni fogsz egy marék privit a provokatív kérdésedre.

Jah, hogy neked normális pasi kell? Hát babám az a legnehezebb :D

Félig offtopic, de igaz. A nők többnyire két okból nem találnak partnert/társat. Az egyik hogy nem "mozognak" közösségben, nem ismernek meg új embereket. A másik hogy a saját adottságaikhoz képest több szinttel feljebb teszik a lécet. Ahogy mondani szokták varrónő ne akarjon főorvost.

2021. febr. 16. 12:13
 8/14 anonim ***** válasza:
igen
2021. febr. 16. 12:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Észrevétlenül építed magad köré a falakat ezzel az instás lájkvadász posztolgatással.
2021. febr. 16. 12:48
 10/14 anonim ***** válasza:
Tehát várod h beessen a top kategóriás szerető.
2021. febr. 16. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!