Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Találok így valaha pasit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találok így valaha pasit magamnak?

Figyelt kérdés

Évekig voltam az első kapcsolatomban, szakítottam. Minden nap bent vagyok a városban, posztolok, de nem igazán találnak be a srácok. A külsőmet belsőmet mindenki dícséri, de sehol senki, a szeretgetés és a szex viszont hiányzik.

20/L

2021. febr. 16. 11:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Valós életet kellene élned, és akkor nem csak virtuális tinik találnak meg.
2021. febr. 16. 14:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Elöbb-utóbb bizonyára összejön valami valakivel!

Akár itt is! És ezzel is növelhetnéd az esélyeidet! Pl ha többet lehetne tudni rólad! Melyik városban, milyen oldalon, mit posztolsz magadról, stb!

2021. febr. 16. 14:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Annak, hogy posztolsz, mi köze van az ismerkedéshez? :D
2021. febr. 16. 17:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát a "telef...om" a netet a baromságaimmal hozzáállás számomra nem tenne vonzóvá. Nincs is rosszabb, mint amikor egy nő a neten éli az életét...
2021. febr. 17. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!