Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok valaha egy ilyen pasit?
Figyelt kérdés
-Erős
-legyen kedves
-ne nyálas
-legyen nagy szája,de ne velem.:)
-szeressen benne lenni a hülyeségeimbe
-szeressen beszélni
-családcentrikus legyen
-szeresse a gyerekeket meg az állatokat
-legyen spontán
-ne érdekelje mások véleménye
-szeresse a focit
-ne legyen csendes
-mindig nevessen
-éreztesse velem hogy szeret
Nagyon kemények az elvárásaim?Vagy van esélyem egy ilyet találni?
2011. ápr. 24. 13:32
1/31 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, csak nm szeretem a focit. ha van kedved ismerkedni dobj egy levelet:)
18f
2/31 anonim válasza:
A nagyrèsze megvan benem de keress tovàb 10 èv ès klónoznak neked egy ijet
3/31 anonim válasza:
a baj ,már az első mondatodban feltűnik,nem pasit kellene keresned,hanem egy társat:)
4/31 anonim válasza:
én találtam XD csak a foci rész nem egyezik, de én személyszerint utálom a focit, szal nekem az bejön
enyém úszni szeret, azt én is szeretem ;)
5/31 anonim válasza:
hát ez pont nem én vagyok. további jó keresgélést!
6/31 A kérdező kommentje:
dejó neked.:)Én eddig csak idióta barmokkal találkoztam,akik megakartak fektetni.Úgy látszik nem minden pasi ilyen.
2011. ápr. 24. 13:46
7/31 anonim válasza:
Most,hogy ezt elolvastam enyém pont ilyen.Szóval létezik ilyen pasi.Jó keresgélést!
8/31 anonim válasza:
Barátom 100% ilyen, és a focis rész is megtalálható benne:) és imádom Őt:)
9/31 anonim válasza:
Csak addig ilyenek az igényeid, amíg szerelmes nem leszel.De ez nem baj.
10/31 anonim válasza:
én pont nem ilyen vagyok . az első hozzászóló meg csak megakar d*gni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!