Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok valaha egy ilyen pasit?
-Erős
-legyen kedves
-ne nyálas
-legyen nagy szája,de ne velem.:)
-szeressen benne lenni a hülyeségeimbe
-szeressen beszélni
-családcentrikus legyen
-szeresse a gyerekeket meg az állatokat
-legyen spontán
-ne érdekelje mások véleménye
-szeresse a focit
-ne legyen csendes
-mindig nevessen
-éreztesse velem hogy szeret
Nagyon kemények az elvárásaim?Vagy van esélyem egy ilyet találni?
Csak a szokásos klisék,legyen kedves, férfias, családszerető stb., amikor pedig eljön, akkor megkapja az érzelgős, nyálas, unalmas, férfiatlan jelzőket és egyből egy tahó lesz a befutó.
Ezeknek mind meg kell lennie a pasiban, vagy lehet egy-két kivétel.
Nem vagyok kedves, nem szeretem a csajok baromságait, nem szeretek beszélni, rühellem a focit, a tükör előtt gyakorlom a nevetést, hogy normálisnak tűnjek
Ez már négy mínusz. Azt hiszem eláshatom magam.
Nem vagy Te egy kicsit igényes??
Talán karácsonykor küldj 1 levelet a Télapónak és lehet intéz neked egy ilyen palit.
-Erős bizonyos szinten megvan...kondi nélkül..munkával:)
-legyen kedves megvan
-ne nyálas--attol függ mennyire
-legyen nagy szája,de ne velem.:) ez eggyértelmű
-szeressen benne lenni a hülyeségeimbe...bennevagyok..egy határig..ami már nem hülyéskedés:D
-szeressen beszélni...szeretek xD
-családcentrikus legyen....15 vagyok
-szeresse a gyerekeket meg az állatokat...mind2 feltud huzni agyilagxd
-legyen spontán
-ne érdekelje mások véleménye..ez érdekel egy bizonyos szintig:D
-szeresse a focit,,egy ideig fociztam..mamár hidegen hagy..max döntőt nézem
-ne legyen csendes..kicsit az vagyok...ameddig nem ismernek meg...addig azvagyok
-mindig nevessen...ebből élek..viccen kivül.legviccesebb voltam osztályban..azé voltam mert ballagtam idénxD
-éreztesse velem hogy szeret
Nagyon kemények az elvárásaim?Vagy van esélyem egy ilyet találni?Igen,...nagyon kemények!xD
hülyéskedésnél rosszul irtam....a hülyeségben benne vagyok!
Egészen adddig,ami még tényleg hülyéskedés:D
Ha az eélyeidet latolgatos és kitételeket írogatsz, meg kivánságlistát, akkor nem igazán lesz esélyed, menj emberek közé legyél vidám és bátran szólj hozzá bárkihez...
és gondolj bele hogy te ha látnál egy ilyen csaj kell nekem listát, akkor mennyire ismernél magadra... családcentrikussék pl ösztönös egy pasi ráér a megfelelő időben az lenni, te sem várhatod el, ha hisztizel nevessen... mert mégjobban hisztizni fogsz, és ha nem érdekli mások véleménye akkor maga természetességében lesz "normális" a te véleményed sem érdekli majd kicsilány...
-Erős - (fél éve kezdtem gyúrni, de amúgy közepes) 0/10
-legyen kedves - 10/10
-ne nyálas - 10/10
-legyen nagy szája,de ne velem.:) - 6/10
-szeressen benne lenni a hülyeségeimbe - attól függ mi... (?/10)
-szeressen beszélni - idegen helyen nem nagyon tudok, amúgy közepes megy :) (?/10 - attól függ mire érted)
-családcentrikus legyen - 10/10
-szeresse a gyerekeket meg az állatokat - 9/10 (gyerekeket nagyon szeretem, állatokból szeretem a legtöbbet)
-legyen spontán - 4/10 (ismerősöknék megy, idegeneknél nem nagyon)
-ne érdekelje mások véleménye - 10/10 (még mindig nincs facebookom, hiába mondják, hogy lépjek fel :D
-szeresse a focit - 3/10 (nem tudok jól focizni, amúgy elmegy)
-ne legyen csendes - 3/10 (szigorúan ismerősöknél és haveroknál nem vagyok csendes, de akkor nagyon nem)
-mindig nevessen - 8/10
-éreztesse velem hogy szeret - 9/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!