Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már nem lesz jobb, mondjak le róla, hogy valaha férfi külsőm lesz? 23f
Figyelt kérdés
Utálom, ahogy kinézek, semmi férfias nincs bennem. Annyira irigylem azokat, akiknek férfias megjelenésük van. Manapság már tízenévesek is úgy néznek ki, mint egy kész férfi. Elegem van#Huzzambeleafa
2021. febr. 16. 23:36
1/11 anonim válasza:
Én pont a kisfiúsan bájos csávókat szeretem, nem hinném, hogy egyedül vagyok.
2/11 A kérdező kommentje:
Biztos sok ilyen van, de én nem érzem jól magam a bőrömben.
2021. febr. 16. 23:38
3/11 anonim válasza:
Sok olyan színész van aki nem macsó nem dögös mégis döglenek utána a nők, mert egyszerűen gyönyörűek a szemei, tökéletes a modora, olvadok a mosolyától 😻
Szóval nem számít hogy férfias vagy-e. Valakinek úgyis lehetsz zsánere.
4/11 anonim válasza:
Hát sajnálom, de amennyiben nem vagy magaddal megelégedve akkor tessék edzeni. Kitartóan. Nem pedig egy nap után: eeee semmi izom.
De szerintem olyan felesleges. Tessék megtanulni szeretni magad. Nekem is bejönnek az izmos csávók, meg is nézem őket. De ettől még elég egy gyönyörű szempár hogy beleszeressek valakibe.
Gondolom te is megnézed a nagydudás csajokat, főleg ha jól ki is rakják, még sem veszed el ha egy kibírhatatlan krva
5/11 A kérdező kommentje:
Ebbe most beletrafáltál. :D 5 éves korom óta edzek, izmos vagyok, de ettől még ugyanúgy gyerekes arcom van és megjelenésem.
2021. febr. 16. 23:47
6/11 anonim válasza:
Áh szóval inkább arc. Hm, az ellen meg nincs mit tenni. 25 éves vagyok de még mindig van hogy személyit kérnek a dohányboltban mikor vizet veszek. Vagy rokonnak cigit (én nem cigizek).
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, inkább gyerekes arc, kicsi kéz, kicsi láb, vékony ízületek. Izom fejlett és széles a vállam
2021. febr. 16. 23:55
8/11 anonim válasza:
Arcszőrzet maybe? Én szakáll nélkül 17nek nézek ki, szakállal meg 25nek néznek aztán csak 21 vagyok. Az is sokat tud segíteni
9/11 anonim válasza:
Az arc 30 körülre markánsabb lesz, szóval van még időd. A kicsi méretekkel, csontozattal nem nagyon lehet mit kezdeni.
10/11 anonim válasza:
És???
csinálsz ellene valamit? Sportolsz valamit? Vagy csak szeretsz nyavalyogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!