Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat rolam?
Figyelt kérdés
egy buliban nagyon bejött a sràc,èn is neki,tànc közben elèggè felhuztam,rákavargattam,tapiztam,aztàn bevitt a mosdoba,egymàsnak estünk,leszoptam,ő megujazott,szex nemvolt,de jolenne talizni mèg vele,de ezek utàn nemmerek elè àlni2021. márc. 13. 07:13
3/7 anonim válasza:
Milyen buliban mikor minden be van zárva?
Ezt nem csak álmodtad?
4/7 A kérdező kommentje:
3, hàzibuli volt,ès nem kamu.
2021. márc. 13. 07:25
5/7 A kérdező kommentje:
1,ès mit mondjak neki,hogy sokat gondolok rà,vagy jolenne befejezni amit elkezdtünk? ès ha neki csak ennyivolt? elèg kinos helyzet lenne. De mèrt nemtudom elfelejteni?
2021. márc. 13. 07:30
6/7 anonim válasza:
5
Istenem ne szenvedj már, hát hívd fel, ő férfi, örülni fog hogy megint csinálni akarod vele!
7/7 anonim válasza:
Mindenkepp talalkozz vele, biztos vagyok benne hogy o is orulne neked. Mondd meg, hogy teteszett a multkori, folytatahatnatok
L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!