Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy pasi nem néz ki jól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasi nem néz ki jól, de jó a szexben. Van ilyen?

Figyelt kérdés
Két barátnőm is alátámasztja. Állítólag sokáig bírja stb. Nincs kigyúrva, nem gazdag, nem jóképű. Ha valaki nem néz ki jól, akkor ezt mégis hogy gyakorolta be? Meg miért élvezték vele a szexet a barátnőim? 27L. Kíváncsi lettem, de most foglalt. Meg nem is értem.

2021. márc. 11. 10:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
Tudod kislány, nem minden nő keresi a kigyúrt, jól kinéző, pénzes pasikat. Vannak akik tudják, hogy nem az a lényeg. F
2021. márc. 11. 10:56
 12/20 anonim ***** válasza:
61%

Mivel te pasi vagy es azt gondolod jó vagy az ágyban, de csoro vagy es ratyi,úgy gondolod itt fogsz tippet kapni a lányoktol, hogy szedd fel őket?

Ekkora kamu kérdest kiírni.😁

2021. márc. 11. 11:13
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Neked tulajdonképpen mi bajod van? Egy izmos jóképű gazdag f-szival aki egy önző barom az ágyban és most féltékeny vagy hogy a barátnőidnek akik "beérik kevesebbel" sokkal jobb a szexuális életük?
2021. márc. 11. 11:47
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

Lehet, hogy megköveztek érte, de az a tapasztalatom, hogy a nem annyira tetszetős emberek jobbak az ágyban!

Talán, mert nehezebben jutnak szexhez, ezért jobban kitesznek magukért. Nem is írnék nemet, mert mindkettőre igaznak gondolom. (F és hetero)

2021. márc. 11. 11:54
 15/20 zol56 ***** válasza:
64%
Nekem is volt fordítva. Nem volt szép es alkatilag is átlagosnak volt mondható. És voltak hátrányok is a nőiességben. De... iszonyat kedves volt eszméletlen kisugárzással. A szex Vele a legjobbak közé tartozott.
2021. márc. 11. 12:56
 16/20 anonim ***** válasza:
52%
Kedves pasik, én megértem a kérdezőt, tudjátok, mi nők sokkal előrelátóbban és hosszú távra gondolkodunk e téren. Igenis fontos, hogy a férfi tudjon nekünk kulső és belső biztonságot is nyújtani. És ilyenkor kicsit háttérbe szorul a szexuális teljesítmény, mert az csak egy pillanatnyi állapot. De két szex között ha nem tud nyújtani semmi mást, akkor az gyorsan bukta lesz. nyilván mindenkinek más a jóképű és más az egzisztencia, van akinek a mérce magasabb, van akinek alacsonyabb. De ha nincs olyan külső és belső dolog ami megfog egy pasiban, akkor lehet akármilyen szuper csávó, bukta van.
2021. márc. 11. 13:01
 17/20 anonim ***** válasza:
57%

"nem gazdag" :)))))))))))))))

LOL

2021. márc. 11. 13:14
 18/20 anonim ***** válasza:
69%

Ékes példája annak az alapigazságnak hogy nem a külső, pénz a legfontosabb egy Férfinél hanem a viselkedés, személyiség, stílus, kisugárzás. Ha valaki egy átlag kinézetű de ez utóbbiak rendben vannak s még intelligencia, eq is szorult bele akkor máris egy csajozógéppé tud válni.

Ami meg a szexuális "teljesítményt" illeti, nem a farokmérettől, s nem is attól függ elsősorban mennyi ideig bírja, hanem hogy mennyire könnyen tudja felvenni a hullámhosszt a partnereivel és azt és úgy nyújtani nekik amit szeretnek és elrepülnek tőle a csúcsra. A tapasztalat, gyakorlat hasznos, de nem elég. Annyit ér amennyit adott körülmények között alkalmazni tud belőle valaki - iq-val, eq-val "kipótolható". Attól hogy valaki teszem fel 200 nővel volt még lehet egy önző pöts aki gyenge az ágyban.

2021. márc. 11. 13:55
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt sem érdeklik a válaszok. Csak savanyú nála a szőlő mert az ő kigyúrt pasija lesz-rja másnak meg jó a szexuális élete 🤷🏻‍♀️
2021. márc. 11. 14:03
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer egy nő azt mondta szex után.

"Nem vagy jóképű, nem vagy sem izmos sem magas de baszni azt tudsz."

Tehát van.

38/F

Veszprém.

2021. márc. 22. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!