Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi nem néz ki jól, de jó a szexben. Van ilyen?
Figyelt kérdés
Két barátnőm is alátámasztja. Állítólag sokáig bírja stb. Nincs kigyúrva, nem gazdag, nem jóképű. Ha valaki nem néz ki jól, akkor ezt mégis hogy gyakorolta be? Meg miért élvezték vele a szexet a barátnőim? 27L. Kíváncsi lettem, de most foglalt. Meg nem is értem.2021. márc. 11. 10:27
1/20 anonim válasza:
lehet, hogy egyszerűen nem pasi, hanem Férfi, s odafigyelt a lányokra? ;)
2/20 anonim válasza:
A kinézet nem függ össze a szexuális teljesítménnyel..
4/20 anonim válasza:
Úgy lehet, hogy egy normális nő nem sekélyes.
Az a pasi valószínűleg olyan pozitív tulajdonságokkal rendelkezik, ami a nőknek fontos.
Gyengédség, odafigyelés, torődés.
5/20 A kérdező kommentje:
3as, s hogy, miért, nem értem! :(
2021. márc. 11. 10:35
6/20 anonim válasza:
Lehet minden másban tökéletes , van ilyen is
7/20 A kérdező kommentje:
Nem felszínesség, de akinek semmilye nincs, hogy megfogjon egy nőt az hogy gyakorolja be a szexet? Se sárm, se izom, átlaglakás, az autója nincs 1 millió
2021. márc. 11. 10:37
8/20 anonim válasza:
Már fentebb leírták hogy milye lehet ,hogy megfogja a nőket:)
9/20 A kérdező kommentje:
Nem. Azzal nem tudja őket megfogni, azt nem tudja kitenni a kirakatba, hogy odafigyel, mi a csalija?
2021. márc. 11. 10:40
10/20 anonim válasza:
a kemény dákó sem hátrány azért:D
nekem lehet akármennyire gyengéd, ha puha a pöcse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!