Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, párkapcsolatban ha a pasitokkal jól megvagyok minden megvan, érzelem, programok, figyelem, szex, de a pasi vágyna valami újra, benne lennétek vele többes szexben?
Figyelt kérdés
Itt főleg 2 lány+pasi, vagy párcsere a kérdés most.
Esetleg más megoldás a dologra?
2020. okt. 16. 14:24
1/7 anonim válasza:
Én 2 lány + pasiba belemennék amúgy is.
Párcserébe nem.
2/7 anonim válasza:
Igen, de nem csak miatta, plusz lány jöhet
3/7 anonim válasza:
Ha nem vagyok belé szerelmes, akkor nagyon könnyedén.
De maximum egy jó idő múlva, amikor alábbhagy az újdonság érzése.
4/7 anonim válasza:
Plusz lánnyal én is bele mennék.
L
5/7 anonim válasza:
Ahogy a #3-as írta érzelmek függvénye. Ha szerelem van akkor nem, ha "csak úgy elvagyunk" akkor miért ne?
6/7 anonim válasza:
Nem lennék, mert ha a pasim vágyna más csajokra ténylegesen, örökösen, akkor azt már nem tartanám párkapcsolatnak! Azt ne hívjuk párkapcsolatnak!
Van ilyen exem, aki erre vágyott és amikor nem mentem bele, akkor elkezdett titokban nőzni és rájöttem, én okos :) Bunkó tahó.
7/7 anonim válasza:
Pl ha te a másik de állás izgatnáaz ha te élvezed egy pasi farkát az jo érzés ha a párom vagy imádnám azt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!