Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit reagálnátok ha rajtakapnátok a pasitokat,hogy a saját popsiját ujjazza?
Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 21:16
2/29 anonim válasza:
Az én pasimnak nem popsija van, hanem segge.
3/29 anonim válasza:
Csalódottságot hogy nem bízik meg a másikban annyira hogy elmondja mi izgatja.
4/29 anonim válasza:
Kizàrt dolog. Nem izgatja az anàl és nem biszex. Egy igazi fèrfi aki nem vágyik arra higy a seggèben turjanak.
6/29 anonim válasza:
Igencsak meglepne, mert eddig erősen tagadta, hogy érdekelné az ilyen. Bár olyan is lehet, hogy éppen azért tagadja, szóval ki tudja
8/29 anonim válasza:
Egészséges, ízig-vérig férfi a párom, az esélye egyenlő a 0-val.
9/29 anonim válasza:
Aki szerint b*z*s: Nos, nekem volt egy pasim, aki biszex volt. Tudtam. Igaz, nem az elejétől. De az ágyban egy igazi bika volt, nyugodtak lehettek : egy igazi férfi. Nagybetűsen.
10/29 anonim válasza:
Szerencsère férfi a pàrom és nem homàr.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!