Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mit reagálnátok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagálnátok ha rajtakapnátok a pasitokat,hogy a saját popsiját ujjazza?

Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 21:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
56%

Én már rajtakaptam, butt-pluggal a fenekében.

Kicsit fura volt, de nem tulajdonítottam különleges jelentőséget neki.

2021. márc. 9. 22:05
 22/29 anonim ***** válasza:
75%

Kedves nők nagyon nincsenek tisztában az anatómiával...

Eddig csak egy valaki adott értelmes választ, a 20-as....

2021. márc. 9. 22:06
 23/29 anonim ***** válasza:
61%
Nekem inkább az lenne a fura, hogy ezen "rajtakapnom" kellett. Előlem ezt nem kell eltitkolnia, segítenék is neki, ha szeretné. De kétlem, hogy ilyen valaha elő fog fordulni velem, mert akivel már beszéltem valaha szexről, az tudja, hogy nekem tetszenek ezek a dolgok.
2021. márc. 9. 22:14
 24/29 anonim ***** válasza:
15%

"Kedves nők nagyon nincsenek tisztában az anatómiával"

Tisztában vagyok az anatómiával. Mégis a férfiak többsége bőven "beéri" a nemiszerve általi orgazmussal. Ez pedig jól van így. A maradék pedig mehet nektek, mindenki jól jár.

2021. márc. 9. 22:25
 25/29 anonim ***** válasza:
86%
De miért kötelező valakinek "beérnie" a pénisze (illetve a heréi) izgatásával, ha egyébként más szervének a stimulálása is jóleső érzést okozhat neki? Miért jó gátlásossá tenni a férfiakat a saját testükkel kapcsolatban? Ez ugyanaz, mint az "egy férfi ne sírjon" mantra, és majdnem annyira káros is.
2021. márc. 9. 22:31
 26/29 anonim ***** válasza:
80%
Meglepődnék, mivel mikor kérdeztem a témáról, nagyon elutasító volt, ki se akarta próbàlni hogy pl szopás közben ujjazzam. Szóval igencsak meglepne ha így nyitnék rá:D beszélnék vele hogy nyugodtan felvállalhatta volna a vágyát
2021. márc. 9. 22:35
 27/29 anonim ***** válasza:
83%

24: "Tisztában vagyok az anatómiával. Mégis a férfiak többsége bőven "beéri" a nemiszerve általi orgazmussal. Ez pedig jól van így. "

Miért is van ez így jól? Miért kellene lemondania egy másféle örömről? Csak azért mert a társadalom azt sulykolta belénk, hogy a seggbe csak homokos megy??? Miért nem jó, ha megéli saját szexualitását???

2021. márc. 9. 23:36
 28/29 anonim ***** válasza:
61%
Én ugyan férfi vagyok de az én hatsomba senki ne nyilkaljon az csak kijarat.
2021. márc. 10. 05:16
 29/29 anonim ***** válasza:
52%
Ha neki jól esik
2021. márc. 10. 13:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!