Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mit reagálnátok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagálnátok ha rajtakapnátok a pasitokat,hogy a saját popsiját ujjazza?

Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 21:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
15%
Ja bocs. 28N
2021. márc. 9. 21:39
 12/29 anonim ***** válasza:
22%

Hát akkor tisztázzuk ezt a dolgot. Én nő vagyok és nem biszex, nem is leszbi. Azt is mondhatjuk, hogy egy nő nem igazi nő, ha egy másik nő nyalja vagy ujjazza. Ez szemen szedett hazugság.

28N

2021. márc. 9. 21:48
 13/29 anonim ***** válasza:
22%
Elképzelem a 100 kilós férjem ahogy dugja magát. Első reakció hogy húlyére röhögném magam. Soha többé nem engednèm a lában közè.
2021. márc. 9. 21:49
 14/29 anonim ***** válasza:
17%
Mit akarsz tisztázni? Most minek kell betámadni másokat ha nekik nem fér bele egy biszex pasi? A kérdés szubjektív válaszokat vár "mit reagálnátok". Továbbra is úgy gondolom nekem a férfi nem itt kezdődik. Saját véleményem pedig lehet.
2021. márc. 9. 21:51
 15/29 anonim ***** válasza:
57%
Pompás.
2021. márc. 9. 21:53
 16/29 anonim ***** válasza:
69%
De különben nem is arról van szó, belefér vagy nem egy biszex pasi, vagy egy pasi aki ujjazza magát. Hanem arról, hogy a férfi férfiasságát megkérdőjelezni senkinek sincs joga, legfeljebb az illetőnek, ahogy egy nő nőiességét sincs joga becsmérelni valakinek - ha nincs rá oka. Egy kőhetero pasi, aki mondjuk erőszakos, durva, vagy akár iszákos is, elhízott stb, az sokkal kevésbé férfi mint egy pasi aki szimplán biszex.
2021. márc. 9. 21:56
 17/29 anonim ***** válasza:
52%
A férjem a farok végén szeret állni, nem az elején. 🤷‍♀️
2021. márc. 9. 21:57
 18/29 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudom ki írta a privit, de nem így vélekedek a témában, ahogy itt írtam. Privire nem szoktam válaszolni. 28N
2021. márc. 9. 21:58
 19/29 anonim ***** válasza:
69%

Várjunk csak egy kicsit. Ez a kérdés nem ennyire egyszerű. Ugyanis a prosztata (aka. férfi g pont) csakis seggen keresztül ingerelhető.

Az, hogy a maszturbáció ezen formáját választja, még egyáltalán nem azt jelenti, hogy örömet okozna számára, ha a f@sz másik végére kerülne....

2021. márc. 9. 22:00
 20/29 anonim ***** válasza:
28%

Lehet akármilyen farka a számomra nem férfi az ilyen. Nem a méreten múlik hanem a viselkedésen.

Már ne haragudj de abban ha egy pasinak dugjàk a seggèt az ègvilàgon semmi férfias nincs.

Ferfias ha egy pasi megdug, magàévà tesz. De amikor öt dugjàk vagy sajàt magàt dugja annàl kiàbràndítóbb és nagyobb libidógyilkos nincs.

2021. márc. 9. 22:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!