Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg kialakulhat PSSD...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kialakulhat PSSD (maradandó szexuális diszfunkció) az antidepresszánsoktól?

Figyelt kérdés

Escitilt kezdtem el szedni másfél hete, depresszióra pánikbetegségre, de ahogy erről a dologról olvastam, nem tudom hogy akarom-e folytatni a szedését (viszont így nem tudom hogy fogok meggyógyulni). Azt tudom, hogy a gyógyszer szedése mellett előfordulhat szexuális diszfunkció, de hogy utána is ez fennmaradhat, ez teljesen elrettent.,

Nagyon megijedtem, nem akarom, hogy velem is ez történjen, de megszeretnék gyógyulni, ami gyógyszer nélkül nem hiszem, hogy menne.

20/l

2021. márc. 6. 22:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Szedtem escitilt szintén pánikbetegségre/depresszióra,és nem nyírta ki a libidóm. Utána szedtem még 3 félét és azok sem. Én úgy tudom ez inkább a férfiakat érinti. Hidd el a depresszió és a pánikbetegség jobban szétcseszi,ha súlyosbodnak

21/L

2021. márc. 7. 15:16
 12/15 A kérdező kommentje:
#10 Hogyan lehet helyre rázni?
2021. márc. 15. 21:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ahogy lejossz a gyógyszerről, lassan magától rendbejossz, de pszichoterápia is segíthet szerintem.
2021. márc. 18. 08:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Nő vagyok és PSSD-ben szenvedek.
2021. jún. 29. 20:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ez is egyéntől függ, semmi probléma nem alakult ki nálam
2021. júl. 1. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!